پیام خود را بنویسید

اخبار : پایش تخصصی معاونت غذا و داروی دانشگاه ازآق قلا

 | تاریخ ارسال: 1398/10/30 | نویسنده: مهین فنائی | 
گروه تخصصی اداره دامی مدیریت غذای معاونت غذا و دارو از واحد کنترل و نظارت بر مواد غذایی مرکز بهداشت آق قلا پایش نمودند.

به همین منظور جلسه ای در دفتر مدیریت شبکه  تشکیل شد و مسئول تیم پایش به تشریح رئوس برنامه پایش و اهمیت اجرای برنامه عملیاتی اعلام شده از سوی سازمان غذا و دارو از قبیل برنامه کاهش قند و نمک در فرمولاسیون مواد غذایی و آشامیدنی و اسیدهای چرب ترانس در روغن تولیدی یا مورد مصرف در فرمولاسیون، طرح PMS و PRPs پرداختند. پس از جلسه، برابر چک لیست روند اجرای برنامه عملیاتی و زونکن واحدهای تولیدی بررسی گردید. مستندات و آمار درخواستی از سوی گروه پایش توسط کارشناسان شبکه ارائه گردید. در پایان نیز راهنمایی های لازم از سوی مسئول تیم پایش در خصوص نحوه پیشبرد اهداف سازمان غذا و دارو و اجرای هر چه بهتر برنامه عملیاتی ارائه گردید



کلیدواژه ها: پایش تخصصی معاونت غذا و داروی دانشگاه ازآق قلا- واحد کنترل و نظارت بر مواد غذایی مرکز بهداشت شهرستان آق قلا |


دفعات مشاهده: 469 بار   |   دفعات چاپ: 94 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر



CAPTCHA



ورود کاربران

آمار بازدید

  • كل کاربران ثبت شده: 5966 کاربر
  • کاربران حاضر در وبگاه: 0 کاربر
  • ميهمانان در حال بازديد: 2381 کاربر
  • تمام بازديد‌ها: 3052893 بازدید
  • بازديد 24 ساعت قبل: 101451 بازدید