آدرس ایمیل خود را وارد نمایید
ثبت
به همین منظور جلسه ای در دفتر مدیریت شبکه تشکیل شد و مسئول تیم پایش به تشریح رئوس برنامه پایش و اهمیت اجرای برنامه عملیاتی اعلام شده از سوی سازمان غذا و دارو از قبیل برنامه کاهش قند و نمک در فرمولاسیون مواد غذایی و آشامیدنی و اسیدهای چرب ترانس در روغن تولیدی یا مورد مصرف در فرمولاسیون، طرح PMS و PRPs پرداختند. پس از جلسه، برابر چک لیست روند اجرای برنامه عملیاتی و زونکن واحدهای تولیدی بررسی گردید. مستندات و آمار درخواستی از سوی گروه پایش توسط کارشناسان شبکه ارائه گردید. در پایان نیز راهنمایی های لازم از سوی مسئول تیم پایش در خصوص نحوه پیشبرد اهداف سازمان غذا و دارو و اجرای هر چه بهتر برنامه عملیاتی ارائه گردید.