اخبار : با حضور مشاور وزیر و مدیر کل طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت؛ کارگاه آموزشی طب ایرانی و مکمل در گلستان برگزار می شود

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۹/۱۳ |
کارگاه آموزشی طب ایرانی و مکمل با حضور دکتر شمس اردکانی مشاور وزیر و مدیر کل طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی به مدت دو روز در مجموعه آموزشی فلسفی دانشگاه برگزار می شود.
مشاور وزیر و مدیر کل طب ایرانی و مکمل در افتتاحیه این کارگاه گفت؛ استان گلستان زادگاه مشاهیر بزرگی چون حکیم اسماعیل جرجانی و میرداماد در طب ایرانی بوده است و از گذشته در این حوزه پیشرو بوده است.
وی با تاکید بر اینکه مردم می بایست برای ارتقای سلامتی خود گام بردارند اظهار امیدواری کرد؛ طب ایرانی ومکمل بیشتر در بحث توانمند سازی مردم در قالب خود مراقبتی گام بردارد.
وی تصریح کرد ؛ سلامتکده بسیار خوبی در گرگان ساخته شده که امیدواریم برای مردم منطقه مفید باشد.
دکتر عباس بدخشان معاون درمان دانشگاه ضمن خیر مقدم در خصوص برگزاری کارگاه گفت؛ در این کارگاه مباحث طب ایرانی ومکمل بصورت علمی تشریح می شود که جا دارد از همکاران  و کلیه بخش های دانشگاه که ما را در برگزاری  این کارگاه یاری کردند تقدیر و تشکر نمایم.
گفتنی است؛ در همین راستا سلامتکده طب ایرانی و مکمل با حضور دکتر شمس اردکانی مشاور وزیر و مدیر کل طب ایرانی و مکمل بطور رسمی آغاز بکار می کنند. همچنین به مناسبت روز درختکاری چند اصله درخت در محوطه آموزشی فلسفی غرس شد و به مقام شامخ شهدای گمنام دانشگاه ادای احترام شد.

دفعات مشاهده: 214 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

• كل کاربران ثبت شده: 2740 کاربر
  • کاربران حاضر در وبگاه: 0 کاربر
  • ميهمانان در حال بازديد: 104 کاربر
  • تمام بازديد‌ها: 11538700 بازدید
  • بازديد 24 ساعت قبل: 56352 بازدید

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به پایگاه خبری وب دا علوم پزشکی گلستان می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق