اخبار : مراسم افتتاحیه سفیران سلامت دانش آموز در کلاله برگزار شد

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۸/۱۹ |
مراسم افتتاحیه سفیران سلامت دانش آموز با حضور رئیس مرکز بهداشت، معاون پرورشی آموزش و پرورش و جمعی از کارکنان مرکز بهداشت در مدرسه خلیج فارس کلاله برگزار شد.
دکتر رشید آتا رئیس مرکز بهداشت شهرستان کلاله در گفتگویی انتخاب و آموزش دانش آموزان علاقمند به بهداشت و سلامت مثل سالهای قبل تاکید داشت و نقش سفیران سلامت دانش آموز را انتقال مطالب بهداشت به همکلاسیها و اعضای خانواده مهم دانستند.
آبیل معاون پرورشی آموزش پرورش کلاله نیز در خصوص خود مراقبتی، بهداشت فردی ، تغذیه سالم و بهداشت مدارس در جمع دانش آموزان مطالبی را ایراد کرد.
در ادامه مراسم افتتاحیه با  اجرای  گروه سرود-مسابقه علمی قرائت سوگندنامه سفیران سلامت  از نفرات برتر جشنواره سفیران سلامت سال 1397 که مقام اول استانی و مقام دوم کشوری را کسب کرده بودند تجلیل بعمل آمد.

دفعات مشاهده: 164 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

• كل کاربران ثبت شده: 2722 کاربر
  • کاربران حاضر در وبگاه: 1 کاربر
  • ميهمانان در حال بازديد: 79 کاربر
  • تمام بازديد‌ها: 10826480 بازدید
  • بازديد 24 ساعت قبل: 20911 بازدید

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به پایگاه خبری وب دا علوم پزشکی گلستان می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق