صفحه اصلی::
لینک های مرتبط
وصیت نامه شهدا
وصیت شهدا

مطالب سایت را چگونه ارزیابی می کنید؟
بسیار خوب
خیلی ضعیف

:: اموردانشجویان شاهدوایثارگر : اولین جلسه شورای اساتید مشاور دانشکده دندانپزشکی-1398 ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۷/۱۰ |
"اولین جلسه شورای اساتید مشاور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشکده دندانپزشکی درسال تحصیلی99-1398
روز دوشنبه 8 مهرماه ماه برگزار شد"

اولین جلسه شورای اساتید مشاور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشکده دندانپزشکی با موضوع بررسی آخرین وضعیت آموزشی، دانشجویی و انتخاب واحد دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشکده برگزار شد. این جلسه با حضور ریاست دانشکده، دبیر ستاد شاهد و ایثارگر دانشگاه، معاون آموزشی دانشکده، اساتید مشاور، مسئول آموزش و کارشناسان آموزش دانشکده و ستاد شاهد و ایثارگر دانشگاه در محل دانشکده دندانپزشکی برگزار گردید.

در ابتدای این جلسه آقای اسلانی،دبیرستادشاهدوایثارگر دانشگاه ضمن تشکر و قدردانی از زحمات و تلاش های ریاست، معاونین، اساتیدمشاور و کارشناسان آموزش دانشکده در همکاری صمیمانه با ستاد شاهدوایثارگر دانشگاه؛ احکام اساتیدمشاور در سال تحصیلی 99-98 که از سوی ریاست محترم دانشگاه صادر گردید را به اساتید محترم تقدیم نمودند. در ادامه این جلسه گزارشی از وضعیت آموزشی دانشجویان شاهدوایثارگر طی نیمسال دوم تحصیلی 98-97 و انتخاب واحد نیمسال اول 99-98  ارائه و بررسی شد. همچنین پیشنهادات اعضای جلسه مطرح و جهت پیگیری و اجرا مصوب گردید.

دفعات مشاهده: 168 بار   |   دفعات چاپ: 34 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA

isar
وبسابت امور ایثارگران و امور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان گلستان