اخبار : برگزاری کمیته راهبری طرح اجتماع محورسلامت شهرستان گالیکشر

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۶/۲۰ |
         جلسه توجیهی کمیته راهبری طرح اجتماع محورسلامت  شهرستان گالیکش با حضور دکتر رحیم زاده ، نماینده  فرمانداری و مسئولین ادارات عضو کمیته ، سپاه ، نیروی انتظامی و اعضای هیئت اندیش ورز شهرستان گالیکش در سالن اجتماعات مرکز بهداشت برگزار شد .
دکتر رحیم زاده بیان کرد :جامعه ای دارای سلامت اجتماعی است که در آن امنیت روانی ، فرهنگ غنی ، حمایت اجتماعی ورفاه اقتصادی و اجتماعی باشد، مردم آن جامعه توانمند باشند و دارای روابط دوستانه و درمحیطی سالم همراه با کار سالم زندگی نمایند .
و همچنین در ادامه روستای دارآباد ، محله منتخب شهرستان گالیکش جهت اجرای مدل اجتماع محور سلامت و طرح شهید شوشتری در سال98 خواهد بود.

دفعات مشاهده: 22 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به شبکه بهداشت و درمان گالیکش می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق