اخبار : مراسم تجلیل از دست اندرکاران ساخت پروژه مرکز تروما و اورژانس شهید نبوی گرگان برگزار شد

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۵/۲۳ |
مراسم تجلیل از دست اندرکاران ساخت پروژه مرکز تروما و اورژانس شهید نبوی گرگان با حضور دکتر فاضل رییس دانشگاه و جمعی مسوولان دانشگاهی در سالن اجتماعات اوررژانس برگزار شد.
دکتر فاضل رییس دانشگاه ضمن بیان یادوخاطره شهیدان و ذکر نام شهید نبوی که این مرکز به نام این شهید گرانقدر مزین شده است گفت:بار زیادی از مراجعات بیماران استان به بیمارستان 5آذز گرگان می باشد که با ساخت این مرکز تا حدود زیادی از مشکلات کاسته شد.
وی با بیان اینکه انتظار اقشار جامعه از این بیمارستان بیشتر از سایر مراکز است گفت: باید تلاش کنیم در پاسخ به مطالبات بحق مردم گام های استوارتری برداریم وخوشبختانه شاهدیم که در این مرکز همکاران عزیز با وجود کاستی ها وظایف خود را بخوبی انجام می دهند
دکتر نعیمی معاون توسعه مدیریت و منابع نیز گفت :این پروژه با 152 تخت بستری در حال حاضر به هم استانی های عزیز خدمت ارایه می کند و با اعتباری بالغ بر92 میلیارد تومان در 11هزار متر مربع بنا شده است .
وی تاکید کرد: در ساخت این پروژه همه دستگاه های اجرایی استان از جمله استانداری ،فرمانداری،شهرداری همکاری شایسته ای داشتند.
دکتر نعیمی ضمن تقدیروتشکرازهمه دست اندرکاران که درساخت و تجهیز این پروژه همت گماردند اظهار امیدواری کرد:با عزم و توان مجموعه دانشگاه گام های جدی تری در خدمت به مردم شریف استان برداشته شود.
در پایان این مراسم از دست اندرکاران ساخت پروژه مذکور با اهدای لوح تقدیر تجلیل شد.

دفعات مشاهده: 319 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

• كل کاربران ثبت شده: 2569 کاربر
  • کاربران حاضر در وبگاه: 0 کاربر
  • ميهمانان در حال بازديد: 138 کاربر
  • تمام بازديد‌ها: 7780145 بازدید
  • بازديد 24 ساعت قبل: 33581 بازدید

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به پایگاه خبری وب دا علوم پزشکی گلستان می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق