اخبار اسلایدر صفحه اول : پیام تشکر رئیس دانشگاه از عوامل اجرایی طرح ملی کنترل فشارخون درگلستان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۴/۱۸ |
پیام تشکر رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان از عوامل اجرایی طرح ملی کنترل فشارخون در استان گلستان
متن پیام به این شرح است:

بسمه تعالی

فشارخون بالا به عنوان بیماری­ خاموش وعامل اصلی برای بسیاری از بیماری­ های خطرناک و تهدیدکننده سلامت مردم است و پیامدهای این بیماری شامل حملات قلبی، سکته ­های مغزی، مرگ و میر و معلولیت ­های مختلف، هزینه­ های سنگینی را بر دوش بیماران، خانواده­ ها، جامعه و دولت تحمیل می­ کند.

شناسایی و پیگیری به موقع مبتلایان به این بیماری، می ­تواند روند پیشرفت آن را کند کرده و زندگی هزاران نفر و تعداد بیشتری از خانواده­ها را نجات داده و در هزینه ­های مربوط به سلامت صرفه جویی شود.

بسیار خرسندم که در اجرای طرح ملی کنترل فشار خون در استان گلستان با همکاری پرسنل بهداشتی،ادارات و سازمانهای مرتبط با سلامت و سایر عزیزان دخیل در اجرای طرح بیش از 71درصد از جمعیت بالای ۳۰ سال استان مورد پایش قرار گرفتند و بدین لحاظ مثل همیشه همکاران دانشگاهی ما به مدد اندیشه و همکاری مناسب با ادارات و مردم خوش درخشیدند.

لذا ضمن عرض ارادت و احترام به یکایک عزیزانی که در اجرای این طرح موفق حضور فعالانه داشتند ازتلاشهای قابل ستایش آنها در طول مدت اجرای طرح صمیمانه تشکر و قدردانی می کنم. امیدوارم همواره با توکل به خداوند متعال در تمامی مراحل زندگی موفق و کامروا باشید.

دکتر عبدالرضا فاضل
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان

دفعات مشاهده: 2415 بار   |   دفعات چاپ: 6 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

• كل کاربران ثبت شده: 2556 کاربر
  • کاربران حاضر در وبگاه: 0 کاربر
  • ميهمانان در حال بازديد: 100 کاربر
  • تمام بازديد‌ها: 7541827 بازدید
  • بازديد 24 ساعت قبل: 27852 بازدید

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به پایگاه خبری وب دا علوم پزشکی گلستان می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق