صفحه اصلی::
لینک های مرتبط
وصیت نامه شهدا
وصیت شهدا

مطالب سایت را چگونه ارزیابی می کنید؟
بسیار خوب
خیلی ضعیف

:: اموردانشجویان شاهدوایثارگر : جلسه شورای اساتیدمشاور دانشکده پیراپزشکی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۲/۱۹ |

اولین جلسه شورای اساتید مشاور دانشکده پیراپزشکی در سال98 برگزار شد

اولین جلسه  شورای اساتیدمشاور دانشجویان شاهدوایثارگر دانشکده پیراپزشکی در سال 98  روز چهارشنبه 18 اردیبهشت ماه در محل دفتر ریاست  دانشکده و با حضور ریاست دانشکده، دبیر ستاد شاهدوایثارگر دانشگاه، معاون آموزشی و اساتید مشاور دانشجویان شاهدوایثارگر تشکیل گردید.

در این جلسه، ضمن بررسی و ارائه گزارشی از وضعیت آموزشی دانشجویان طی نیمسال اول و دوم سال تحصیلی 98-97 وضعیت آموزشی دانشجویان از سوی اساتید مشاور رضایت بخش گزارش شد. همچنین مقرر گردید دانشجویان برتر و علاقمند توسط اساتید مشاور به فعالیت های پژوهشی هدایت و مورد حمایت قرار گیرند.

دفعات مشاهده: 221 بار   |   دفعات چاپ: 49 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA

isar
وبسابت امور ایثارگران و امور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان گلستان