صفحه اصلی::
لینک های مرتبط
وصیت نامه شهدا
وصیت شهدا

مطالب سایت را چگونه ارزیابی می کنید؟
بسیار خوب
خیلی ضعیف

:: اموردانشجویان شاهدوایثارگر : جلسه شورای اساتیدمشاور دانشکده بهداشت ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۳/۳۰ |

برگزاری اولین جلسه شورای اساتید مشاور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشکده بهداشت در سال 1398

اولین جلسه شورای اساتید مشاور دانشجویان شاهدوایثارگر دانشکده بهداشت در سال 98 روز چهارشنبه29 خردادماه در دفتر ریاست  دانشکده و با حضور رییس دانشکده، دبیر ستادشاهدوایثارگر دانشگاه، معاون آموزشی دانشکده و اساتیدمشاور و کارشناس امور دانشجویان شاهدوایثارگر برگزار گردید. در این جلسه وضعیت آموزشی تمامی دانشجویان شاهدوایثارگر دانشکده در طی نیمسال اول و دوم تحصیلی 98-97 توسط اساتید مشاور دانشجویان تشریح و تصمیمات لازم اتخاذ گردید. همچنین مقرر گردید ضمن برنامه ریزی و تشکیل کلاس تقویت بنیه علمی و رفع اشکال برای تعدادی از دانشجویان توسط استادمشاور و آموزش دانشکده، جهت فعالیت دانشجویان برتر شاهدوایثارگر در حوزه پژوهشی مشاوره و راهنمایی های لازم ازسوی اساتید مشاور محترم و حمایت ستادشاهد صورت پذیرد.

دفعات مشاهده: 238 بار   |   دفعات چاپ: 55 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA

isar
وبسابت امور ایثارگران و امور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان گلستان