صفحه اصلی::
لینک های مرتبط
وصیت نامه شهدا
وصیت شهدا

مطالب سایت را چگونه ارزیابی می کنید؟
بسیار خوب
خیلی ضعیف

:: اموردانشجویان شاهدوایثارگر : اولین جلسه شورای اساتید مشاور دانشکده دندانپزشکی-1398 ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۲/۱۱ |
"اولین جلسه شورای اساتید مشاور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشکده دندانپزشکی درسال 1398 روز سه شنبه 10 اردیبهشت ماه برگزار شد"
اولین جلسه شورای اساتید مشاور شاهد و ایثارگر دانشکده دندانپزشکی گرگان با موضوع بررسی آخرین وضعیت آموزشی، دانشجویی و ... دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشکده در طی نیمسال اول و دوم تحصیلی ۹۸-۹۷ برگزار شد. این جلسه با حضور ریاست دانشکده، دبیر ستاد شاهد و ایثارگر دانشگاه، معاون آموزشی دانشکده، مسئول آموزش دانشکده، اساتید مشاور و کارشناسان آموزش دانشکده و ستاد شاهد و ایثارگر برگزار گردید.
در ابتدای این جلسه آقای اسلانی از زحمات ریاست، معاونین، اساتید مشاور و کارشناسان آموزش دانشکده در همکاری صمیمانه با ستاد شاهدوایثارگر دانشگاه تشکر و قدردانی نمودند و سپس گزارشی از وضعیت کلی آموزشی دانشجویان شاهدوایثارگر در نیمسال اول تحصیلی 98-97 ارائه نمودند.
سپس اساتید مشاور محترم گزارشی از آخرین وضعیت آموزشی دانشجویان و اقدامات صورت گرفته ارائه نمودند. همچنین پیشنهادات اعضای جلسه مطرح و جهت پیگیری و اجرای آن مصوب گردید.
دفعات مشاهده: 257 بار   |   دفعات چاپ: 60 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA

isar
وبسابت امور ایثارگران و امور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان گلستان