اخبار : برای اولین بار درکشور: داشبورد مدیریتی سامانه فرماندهی حادثه در دانشگاه علوم پزشکی گلستان راه اندازی شد

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱/۱۷ |
با توجه حادثه سیل اخیر استان گلستان و لزوم طراحی سامانه ای به منظور آگاهی و آمادگی بهتر مدیران و مدیریت بهینه بحران ها، برای اولین بار درکشور داشبورد مدیریتی سامانه فرماندهی حادثه در دانشگاه علوم پزشکی گلستان طراحی و پیاده سازی گردید.
این سامانه با مشارکت و همکاری معاونت تحقیقات و فناوری و مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه طراحی شد.
داشبورد مدیریتی سامانه فرماندهی حادثه ابزاری هوشمند و یکپارچه جهت امداد رسانی سریع به حادثه دیدگان در مواقع بحرانی خواهد بود.
این داشبورد، پس از برگزاری جلسات متعدد با مدیران حوزه های مختلف دانشگاه و تعیین و دریافت اقلام داده ای و شاخص های مورد نیاز، طراحی و پیاده سازی شد.
از قسمت های اصلی این داشبورد می توان به حوزه های بهداشتی، درمانی، اورژانس و دارویی اشاره کرد.
در حوزه بهداشتی این داشبورد اطلاعاتی در خصوص ویزیت بیماران و مادران باردار، سلامت خانواده، بهداشت محیط، پیشگیری و مبارزه با بیماری ها و آموزشهای سلامت در اختیار مدیران و کارشناسان مربوطه قرار می دهد.
داشبورد مدیریتی سامانه فرماندهی حادثه در حوزه درمانی، خدماتی شامل آمار ویزیت و بستری بیماران، عمل های جراحی، انواع بیماری ها و تعداد مادران باردار را نمایش می دهد.
همچنین در حوزه اورژانس  اطلاعاتی در خصوص مأموریت ها، مصدومین، تعداد اعزام ها، امداد های هوایی و آمار افراد فوت شده قابل استخراج خواهد بود.
این داشبورد در حوزه دارویی نیز اطلاعات کاملی در مورد تعداد نسخ پیچیده شده، خدمات MMT، مقدار شیر خشک و اقلام بهداشتی و دارویی تأمین شده در اختیار مدیران دانشگاه قرار می دهد.

دفعات مشاهده: 399 بار   |   دفعات چاپ: 57 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

• كل کاربران ثبت شده: 2602 کاربر
  • کاربران حاضر در وبگاه: 0 کاربر
  • ميهمانان در حال بازديد: 95 کاربر
  • تمام بازديد‌ها: 8804340 بازدید
  • بازديد 24 ساعت قبل: 35754 بازدید

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به پایگاه خبری وب دا علوم پزشکی گلستان می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق