اخبار اسلایدر صفحه اول : معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار؛ اقدامات دانشگاه علوم پزشکی گلستان در سیل تحسین برانگیز بوده است

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱/۱۲ |
اولین کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان با موضوع بررسی راهکارهای تامین سلامت سیل زدگان و پیشگیری از بیماریهای واگیر با حضور مهندس چراغعلی معاون سیاسی وامنیتی استانداری گلستان در دانشگاه علوم پزشکی گلستان برگزار شد.
معاون سیاسی امنیتی اجتماعی استانداری گلستان در این کارگروه اقدامات دانشگاه علوم پزشکی گلستان در سیل گلستان را تحسین برانگیز خواندو گفت؛ اقدامات خوب و موثری توسط دانشگاه علوم پزشکی گلستان در حوزه تامین سلامت سیل زدگان انجام شده است و این کارگروه اولین کارگروه استان در سال 1398 بوده است که در روز تعطیل برگزار شده است و جای تقدیر وتشکر دارد.
مهندس چراغعلی ضمن تشکر از سایر ارگانها که در ایام تعطیل با همدلی پای کارایستادند گفت؛ این همدلی یاداور رشادتهای رزمندگان در ایام دفاع مقدس است
وی ضمن رد شایعات در خصوص کوتاهی هایی که در کنترل سدها و رودها انجام شده است گفت؛ 4 برار ظرفیت و حجم کلیه سدها و رودخانه ها در استان بارش باران داشته ایم و این بارش های زیاد منجر به ایجاد این شرایط سخت شده است.
وی با تاکید به اینکه بخشی از مشکلات بهداشتی ممکن است طی روز های آینده بوجود بیاید گفت؛ ظرفیت امنیتی استان پشت تمام مصوبات این کارگروه خواهد بود.
رییس دانشگاه نیز از حضور پررنگ شخص وزیر و کارشناسان وزارت بهداشت در استان تقدیر کرد و گفت؛ دانشگاه علوم پزشکی بعنوان متولی سلامت استان می باشدو لازم است هر اقدامی بخواهد در خصوص سلامت سیل زدگان انجام شود با هماهنگی دانشگاه باشد.
دکتر فاضل با تاکید به داشتن فرماندهی واحد در کمپ ها و مناطق سیل زده گفت؛ هر گونه ناهماهنگی ممکن است ارایه خدمت را دچار آسیب و یا وقفه نماید.
وی باتاکید برنظارت های بیشتر بر آب و مواد غذایی گفت؛حتما تانکرهای مواد غذایی و آب آشامیدنی تایید اداره آب و معاونت بهداشتی دانشگاه را داشته باشند تا شاهد شیوع بیماری های عفونی و واگیر در منطقه نباشیم.
دکتر فاضل همچنین نسبت به اعزام تیم بهداشتی به مناطق عشایری تاکید کرد.
دکتر کبیر مشاور عالی و جانشین رییس دانشگاه نیز با تاکید بر اینکه در بحران سیل می بایست به ساختار سازمانی واحدها احترام بگذاریم گفت: هنر مدیریتی در سطح استان باید این باشد که مداخلات اثرگذار و در راستای تامین سلامت مردم باشد.
وی به استفاده بیشتر از ظرفیت بسیج جامعه پزشکی برای تقویت ساختار سلامت تاکید کرد.
وی همچنین از شرکت آب فاضلاب شهری وروستایی خواست تا اطلاع ثانوی مسایل مربوط به کنترل آب را حتما با همکاران بهداشت محیط دانشگاه هماهنگ نمایند.
در این جلسه معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه گزارشی از اقدامات دانشگاه در خصوص تامین سیل زدگان ارائه کرد.
دکتر هنرور ضمن آمادگی  دانشگاه های علوم پزشکی برای همکاران با تمامی ادارات وارگانها برای تامین سلامت سیل زدگان گفت؛ در بسیاری از موارد نیازمند همکاری بیشتر بین بخشی بین دانشگاه و سایر ارگانها برای جلوگیری از هدر رفت هزینه و زمان ارائه بهتر خدمات هستیم.
وی گفت؛ سیستم نظام الکترونیک سلامت دانشگاه(ناب) برای مشخص کردن جمعیت آماری و اینکه افراد از چه مناطقی و با چه سوابقی بیماری هستند کمک بسیارزیادی به ما برای ارائه خدمت نموده است.
معاون بهداشتی و رییس مرکز بهداشت استان نیز نسبت به مخاطرات و بیماری های که سیل زدگان را تهدید می نماید گفت؛ خطر حیوان گزیدگی و مارگزیدگی سیل زدگان را تهدید می کند که می بایست اقدامات پیشگیرانه انجام شود.
دکتر عارف نیا از حساسیت دانشگاه نسبت به سلامت مادران باردار گفت و افزود؛با پیگیریهای بهداشتی و درمانی انجام شده 36 مورد زایمان ایمن داشتیم و حتی لباس نوزاد نیز به این 36 خانواده تحویل گردید.
وی افزود: برای جلوگیری ازبیمای التور اقدامات پیشگیرانه انجام شده است اما نیازمند همکاری تمامی ارگانها هستیم، دفع زباله ها،تامین سرویس های بهداشتی سالم و پسماند های پزشکی باید مورد توجه قرار گیرد، واز سرگردانی در کمپ ها جلو گیری شود.
دکتر عرفانی رییس اداره مراقبت بیماری های واگیر وزارت بهداشت نکات بسیار تخصصی برای جلوگیری از شیوع بیماریها در سیل را ارائه کرد.
خانم یونسی ریاست اداره خیرین وزارت بهداشت نیز در خصوص تامین زیر ساخت های بهداشت و درمان و جلب حمایت خیرین سخنانی ارائه کرد.

دفعات مشاهده: 469 بار   |   دفعات چاپ: 5 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

• كل کاربران ثبت شده: 2359 کاربر
  • کاربران حاضر در وبگاه: 1 کاربر
  • ميهمانان در حال بازديد: 49 کاربر
  • تمام بازديد‌ها: 4463841 بازدید
  • بازديد 24 ساعت قبل: 30643 بازدید

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به پایگاه خبری وب دا علوم پزشکی گلستان می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق