اخبار : معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی گلستان: ۲۸۰ پزشک گلستانی در ایام نوروز خدمات رسانی خواهند کرد

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۲/۲۶ |
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی گلستان گفت: ۲۸۰ پزشک متخصص و عمومی در مراکز درمانی گلستان مستقر خواهند شد تا در صورت نیاز به مردم خدمات لازم ارائه کنند.
دکتر عباس بدخشان، ظهر شنبه در مراسم افتتاحیه دبیرخانه کمیته بهداشت و درمان ستاد تسهیلات نوروز دانشگاه علوم پزشکی گلستان اظهار کرد: همه ساله برنامه های ستاد تسهیلات نوروزی از سوی وزارت بهداشت ابلاغ و توسط دانشگاه علوم پزشکی اجرایی می شود.
وی با اشاره به اینکه در ستاد تسهیلات نوروزی فعالیت حوزه بهداشت از ۲۰ اسفند آغاز و تا ۱۷ فروردین ادامه دارد، افزود: حوزه درمان از ۲۵ اسفند تا ۱۵ فروردین به مسافران نوروزی خدمات ارائه خواهد کرد.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی گلستان گفت: در ایام نوروز امسال اکیپ های زیادی به طور کامل از فعالیت های ستاد تسهیلات نوروزی بازرسی خواهند کرد.
وی با بین اینکه امسال مشکلات کمتری در خصوص پذیرش بیماران خواهیم داشت، یادآور شد: در ایام نوروز امسال هر روز شاهد حضور یکی از معاونین جهت هدایت کارها در ستاد خواهیم بود.
دکتربدخشان خاطرنشان کرد: ۲۸۰ پزشک متخصص و عمومی در مراکز درمانی گلستان مستقر خواهند شد تا در صورت نیاز به مردم خدمات لازم ارائه کنند.
سرپرست مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی گلستان نیزگفت: ۵۲ پایگاه امداد و نجات ویژه ایام نوروز در سراسر استان گلستان فعالیت خواهند داشت.
دکترعلیرضا کمال غریبی از فعالیت ۵۲ پایگاه امداد و نجات در سراسر استان گلستان خبر داد و اظهار کرد: در ایام نوروز این پایگاه ها در پنج نقطه استان به مسافران نوروزی خدمات درمانی ارائه خواهند داد.
وی افزود: ۱۰۰ دستگاه آمبولانس، یک دستگاه اتوبوس آمبولانس با تجهیزات کامل و بالگرد در نقاط تعیین‌شده مستقر خواهند شد.
سرپرست مرکز مدیریت حوادث و فوریت های دانشگاه علوم پزشکی گلستان با اشاره به اینکه ۲۵ بیمارستان استان در ایام نوروز امسال به بیماران خدمات ارائه می دهد، گفت: آموزش های لازم از یک ماه گذشته آغاز و دستورالعمل ها ابلاغ شده است.
وی یادآورشد: در کنار بیمارستان‌های استان تمام کلینیک‌ها هم به‌طور آماده‌باش کامل خدمات درمانی ارائه می‌کنند.
دکترکمال غریبی خاطرنشان کرد: بالگرد هوایی فعالیت خود را در استان از مهر ماه آغاز کرد که تا کنون ۵۰ پرواز داشته و ۴۵ مصدوم را جابه جا کرده است

.

دفعات مشاهده: 146 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

• كل کاربران ثبت شده: 2253 کاربر
  • کاربران حاضر در وبگاه: 0 کاربر
  • ميهمانان در حال بازديد: 34 کاربر
  • تمام بازديد‌ها: 2944123 بازدید
  • بازديد 24 ساعت قبل: 16218 بازدید

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به پایگاه خبری وب دا علوم پزشکی گلستان می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق