اخبار : در اولین سفر استانی ریاست مرکز آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت پیشتازی برنامه پرونده الکترونیک سلامت استان گلستان در سطح ملی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۲/۲۶ |
ریاست مرکز آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت و مدیر پروژه پرونده الکترونیک سلامت کشور از چرخه نظام ارجاع الکترونیک و پرونده الکترونیک سلامت استان گلستان بازدید کرد.
دکتر حمید رضا صفی خانی و تیم همراه در اولین سفر استانی خود روز چهارشنبه 22 اسفند ماه در نشستی با حضور ریاست، مشاور عالی، معاونت های بهداشت، درمان، مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه  و مدیر کل بیمه سلامت استان حضور یافت.
این نشست با محوریت پرونده الکترونیک سلامت، چرخه نظام ارجاع الکترونیک و نگاهی به عملکرد آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه، برگزار شد و برنامه های دانشگاه در سال آتی تشریح گردید.
در روز دوم این سفر، دکتر صفی خانی از سامانه های ناب، بهیاب و چرخه نظام ارجاع الکترونیک استان گلستان در مرکز جامع سلامت قرنجیک و بیمارستان امام خمینی (ره) بندرترکمن بازدید کرد و ضمن تقدیر از اقدامات صورت گرفته در چرخه نظام ارجاع الکترونیک و تشریح برنامه های وزارتی بر لزوم استمرار فعالیتهای جاری در استان تاکید نمود.
وی ضمن استقبال از عملکرد سامانه های استان گلستان، خواستار استفاده از تجارب و همکاری دانشگاه علوم پزشکی گلستان با سایر استانها در خصوص راه اندازی و توسعه نظام ارجاع الکترونیکی شد.

دفعات مشاهده: 239 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

• كل کاربران ثبت شده: 2253 کاربر
  • کاربران حاضر در وبگاه: 0 کاربر
  • ميهمانان در حال بازديد: 63 کاربر
  • تمام بازديد‌ها: 2944249 بازدید
  • بازديد 24 ساعت قبل: 16182 بازدید

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به پایگاه خبری وب دا علوم پزشکی گلستان می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق