اخبار شهرستان مراوه تپه : آخرین جلسه کمیته جامعه ایمن سال 97 در شهرستان مراوه تپه آخرین جلسه کمیته جامعه ایمن سال 97 در شهرستان مراوه تپه

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۲/۲۲ |
سومین جلسه کمیته جامعه ایمن شهرستان مراوه تپه  با حضور  آقای منصور خوجم لی سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان مراوه تپه ،  معاون مرکز بهداشت شهرستان ، مسئولین واحدهای فنی مرکز بهداشت ، بخشدار بخش گلیداغ ، شهردار مراوه تپه، روسأ و معاونین ادارات عضو کمیته در محل سالن کنفرانس شبکه بهداشت شهرستان تشکیل شد.
منصور خوجم لی سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان مراوه تپه و دبیر این کمیته ، ضمن خوش آمد گویی به اعضا، با تبیین اهداف برگزاری کمیته برلزوم هماهنگی­های  بین بخشی جهت پیشبرد اهداف  تاکید نمودند. وی همچنین به تشریح وضعیت سوانح و حوادث ترافیکی در شهرستان پرداخته و همچنین اهمیت موضوع در رتبه بندی عوامل مرگ ومیر وتمهیدات لازم در زمینه مراسم چهارشنبه سوری بیان نمودند.
در ادامه آقای غراوی معاون و مسئول واحد پیشگیری و مبارزه با بیماریهای مرکز بهداشت در خصوص اپیدمیولوژی سوانح و حوادث،عوامل خطر مرتبط در بروز حوادث و اقدامات پیشگیرانه مطالبی عنوان نمودند و همچنین هر یک از اعضای کمیته نسبت به اظهار نقطه نظرات خود در خصوص پیشگیری از حوادث ترافیکی در سفرهای نوروزی و همچنین جهت کاهش آسیب های ناشی از مواد محترقه در مراسم چهارشنبه سوری آخرسال پرداختند.
دفعات مشاهده: 35 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر