اخبار : افتتاح اولین خانه بهداشت خیرساز شهرستان مراوه تپه

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۲/۱۵ |
مراسم آیین افتتاح اولین خانه بهداشت خیرساز شهرستان مراوه تپه
خانه بهداشت خیرساز عرب قاری حاجی از توابع شهرستان مراوه تپه با حضور "حجت الاسلام و المسلمین حاج قاسم  لیوانی " رئیس مجمع خیرین سلامت استان ، بزرگمهر مدیر عامل مجمع خیرین سلامت استان ،  معاون سیاسی امنیتی فرماندار مراوه تپه  ، "دکتر لیوانی" معاون اجرایی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ،"خوجم لی " سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان بخشدار بخش گلیداغ  و مسئولین استانی و شهرستانی و با حضور اعضای خیرین سلامت شهرستان در روستای عرب قاری حاجی از توابع مراوه تپه افتتاح شد .

خوجم لی " سرپرست شبکه بهداشت ودرمان شهرستان ضمن خیرمقدم ، درخصوص  احداث خانه بهداشت خیر ساز عرب قاری حاجی اعلام کردند که زمین این خانه بهداشت به مساحت ۵۱۳ متر مربع توسط خیر نیک اندیش مرحوم عاشور محمد قلیچی اهداء گردیده و هزینه ساخت ساختمان خانه بهداشت با اعتبار بالغ بر ۱۳۰ میلیون تومان توسط خیر محترم حاج عباس خلوتی  و با  مشارکت مجمع خیرین سلامت این شهرستان انجام گردیده است . و هزینه های تجهیز و دیوارکشی خانه بهداشت با اعتباری بالغ بر ۸۵ میلیون تومان توسط شبکه بهداشت و درمان شهرستان صورت گرفته است .

در ادامه حاج آقا لیوانی رئیس مجمع خیرین سلامت دانشگاه ضمن تشکر از خیرین سلامت شهرستان ابراز امیدواری کردند که توفیق مساعدت ومشارکت خیرین شهرستان استمرار یابد.
حجت الاسلام و المسلمین لیوانی بر جهت دهی اعمال خیر خواهانه خیرین براساس نیازها و اولویت های بهداشتی درمانی تأکید کردند . و در ادامه بیان داشتند که دست نیاز جامعه سلامت به خیرین است و امیدواریم به تبع اولویت ها از درمان گرفته تا بهداشت خیرین ورود کنند و دانشگاه رادر ارتقاء سلامت استان یاری نمایند.

سپس معاون سیاسی امنیتی فرماندار شهرستان مراوه تپه در این مراسم عزم و اهتمام خیرین شهرستان برای ارتقاء سلامت و حل مشکلات بهداشتی و درمانی را ستودنی بیان کرد و گفت : انسانهای خیر کسانی هستند که با رضایت قلبی خویش مال خود را انفاق میکنند و در واقع آنان با خدای خود معامله میکنند .

در پایان مراسم با اهداء لوح تقدیر از وارث مرحوم عاشور محمد قلیچی اهداء کننده زمین خانه بهداشت ، خیر محترم حاج عباس خلوتی و آخوند نامی خیر فعال شهرستان قدردانی بعمل آمد.

دفعات مشاهده: 168 بار   |   دفعات چاپ: 4 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

• كل کاربران ثبت شده: 2298 کاربر
  • کاربران حاضر در وبگاه: 0 کاربر
  • ميهمانان در حال بازديد: 74 کاربر
  • تمام بازديد‌ها: 3622047 بازدید
  • بازديد 24 ساعت قبل: 22073 بازدید

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به پایگاه خبری وب دا علوم پزشکی گلستان می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق