پیام خود را بنویسید

اخبار : بهترین خوراکی ها برای عیادت بیماران

 

AWT IMAGE  یکی از آداب معاشرت اجتماعی، عیادت کردن از بیماران است این موضوع از اهمیت ویژه ای برخوردار است تا آنجا که در روایات عیادت از مریض مومن را به مانند زیارت خانه خداوند می دانند.

  در انتخاب هدیه خوراکی بهتر است به علائق و ترجیحات بیمار و نوع بیماری او توجه کنیم برای مثال بیماران دیابتی نیاز به کنترل قند خون خود دارند بهتر است از آبمیوه های خانگی بدون شکر افزودنی برای آنها استفاده نمائیم. از میوه های برای هدیه دادن استفاده کنیم که اندیس گلایسمی پایینی دارند و قند خون را به سرعت بالا نمی برند مثل سیب، آب سیب، گیلاس، آْلو، گلابی، زردآلو، هلو و صیفی جات مانند خیار .

  انواع شیرینی، شکلات، آبمیوه های با شکر افزودنی، غذاهای چرب یا شور برای بیمار دیابتی مناسب نیست. ضمناً بیمار نباید مقدار زیادی از آبمیوه ها را در یک وعده مصرف نماید. اغلب افراد با وجود اینکه می دانند خوردن شیرینی برای بیماران ممکن است ضرر داشته باشد ولی به دلیل بهبود وضعیت بیمار برای او شیرینی می برند. باید از بردن شیرینی ها و کیک های خامه ای به خصوص برای بیماران بستری در بیمارستان پرهیز کرد چون بنابر امکانات بیمارستان، امکان آلودگی زیاد است. همچنین می توان از شیرینی های مربا دار و کیک اسفنجی برای عیادت استفاده نمود.در صورت امکان این کیک ها در منزل و با روغن تهیه شود.

  از دیگر خوراکهایی که می توانیم برای بیماران ببریم آجیل و مغزها مانند گردو، پسته و فندوق کم نمک یا بدون نمک و یا توت و انجیر خشک، این موادغذایی به دلیل داشتن املاح و مواد معدنی فراوان مناسب هستند، برای بیمارانی که پر فشاری خون دارند ضرری ندارند با این حال برای بردن آنها باید به وضعیت بیمار مانند هوشیاری، قدرت و بلعیدن وی نیز توجه داشت.

  بنفشه منوچهر کارشناس ارشد آزمایشگاه کنترل موادغذایی

 



دفعات مشاهده: 38010 بار   |   دفعات چاپ: 365 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 15 بار   |   0 نظر



CAPTCHA



ورود کاربران

آمار بازدید

  • كل کاربران ثبت شده: 5960 کاربر
  • کاربران حاضر در وبگاه: 4 کاربر
  • ميهمانان در حال بازديد: 1450 کاربر
  • تمام بازديد‌ها: 2772404 بازدید
  • بازديد 24 ساعت قبل: 65445 بازدید