اخبار شهرستان مراوه تپه : برگزاری کمیته بهداشتی بررسی مرگ مادران در شهرستان مراوه تپه برگزاری کمیته بهداشتی بررسی مرگ مادران در شهرستان مراوه تپه

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۱/۷ |
برگزاری کمیته بهداشتی بررسی مرگ مادران با حضور مسئول واحد سلامت خانواده ، کارشناس مادران ، تعدادی از پزشکان ، ماماها و کارشناسان بهداشت خانواده مراکز خدمات جامع سلامت در محل سالن اجتماعات مرکز بهداشت برگزار گردید .
در این جلسه ضمن بررسی کمیته بهداشتی مرگ مادر ۹۰ ( دو مورد مرگ مادر ) ، مروری بر تحلیل مرگهای 5 ساله استان انجام گردید .
در ادامه مطالبی در خصوص اهمیت موضوع مراقبت پیش از بارداری ، پیگیری بموقع مادران پرخطر ( موارد فشارخونی ، آنفلوآنزا و ... ) ، ارائه خدمات با کیفیت تر و ثبت دقیق مراقبت های انجام شده در سامانه ناب بیان شد و مصوباتی مقرر گردید .

دفعات مشاهده: 43 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

• كل کاربران ثبت شده: 2362 کاربر
  • کاربران حاضر در وبگاه: 0 کاربر
  • ميهمانان در حال بازديد: 66 کاربر
  • تمام بازديد‌ها: 4543074 بازدید
  • بازديد 24 ساعت قبل: 29287 بازدید

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به پایگاه خبری وب دا علوم پزشکی گلستان می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق