اخبار شهرستان مراوه تپه : برگزاری کمیته هماهنگی شهرستانی برنامه مدارس مروج سلامت شهرستان مراوه تپه برگزاری کمیته هماهنگی شهرستانی برنامه مدارس مروج سلامت شهرستان مراوه تپه

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۰/۲۵ |
کمیته هماهنگی شهرستانی برنامه مدارس مروج سلامت شهرستان مراوه تپه با حضور مدیریت وکارشناسان اداره آموزش و پرورش شهرستان مراوه تپه ، معاون مرکز بهداشت و مسئولین واحدهای ستادی در محل سالن کنفرانس مرکز بهداشت برگزار شد .
در این جلسه معاون مرکز بهداشت و مسئول واحد بیماریها ضمن عرض خیرمقدم و خوش آمد گویی  ،به بیان دستور کار جلسه پرداختند و مطالبی را در این خصوص عنوان نمودند.
 در ادامه کارشناس مسئول برنامه نوجوانان ومدارس گزارشی اجمالی از برنامه مدارس مروج سلامت در سال تحصیلی گذشته، دستورالعمل سال تحصیلی جدید  و حدود انتظارات برنامه را بیان داشتند.
  سپس مدیریت اداره آموزش و پرورش شهرستان در زمینه نقش مدارس در زمینه آموزش های گروهی، بحث شاداب سازی مدارس، برخی برنامه هایی که بصورت موازی از سوی ادارات در مدارس برگزار می شود ، مطالبی را عنوان نمودند.
در پایان کارشناسان دو اداره به بحث و تبادل نظر پرداختند.

دفعات مشاهده: 17 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

• كل کاربران ثبت شده: 2302 کاربر
  • کاربران حاضر در وبگاه: 0 کاربر
  • ميهمانان در حال بازديد: 58 کاربر
  • تمام بازديد‌ها: 3684740 بازدید
  • بازديد 24 ساعت قبل: 28746 بازدید

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به پایگاه خبری وب دا علوم پزشکی گلستان می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق