برگشت به صفحه اول سایت برگشت به صفحه اول این زیربخش نقشه سایت بخش انگلیسی
دفتر پژوهش در آموزش::
دفتر برنامه ریزی درسی::
دفتر ارزشیابی::
کمیته دانش پژوهی آموزشی::
دستیاران جدید الورود::
دفتر استعدادهای درخشان::
المپیاد علمی دانشجویی::
کمیته دانشجویی::
واحد آموزش مجازی::
جشنواره آموزشی شهید مطهری و همایش آموزش علوم پزشکی::
آیین نامه ها::
نوآوری های آموزش پزشکی (فرآیندهای آموزشی جشنواره شهید مطهری)::
کتابخانه EDC::
پوستر المپیاد 11

اسامی استعداد درخشان
:: ثبت نام در آزمون کارشناسی ارشد سال 1398 ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۰/۲۴ |
قابل توجه دانش آموختگان واجد شرایط 10 درصد برتر مقاطع کارشناسی:

زمان ثبت نام در آزمون:  30 بهمن ماه لغایت 10 اسفند ماه 1397
 زمان برگزاری آزمون: 30 و 31 خرداد ماه 1398

دانشجویان و دانش آموختگان گرامی:
با عنایت به زمان ثبت نام دانش آموختگان مقاطع کارشناسی در آزمون کارشناسی ارشد سال 1398 براساس اطلاعیه مرکز سنجش آموزش پزشکی، در مورخ 30 بهمن ماه لغایت 10 اسفند ماه سال1397 و لزوم ثبت نام 10 درصد برتر فارغ التحصیلان واجد شرایط استعداد درخشان، جهت استفاده از تسهیلات بدون آزمون و با آزمون بر اساس آیین نامه ادامه تحصیل استعداد درخشان خواهشمند است نکات ذیل مود توجه قرار دهید.

1- دانش آموختگان واجد شرایط یک درصد برتر فارغ التحصیلان (دارندگان رتبه اول با کسب معدل کل بالای17 )که دارای رشته همنام در مقطع ارشد می باشند؛ جهت استفاده از تسهیلات بدون آزمون استعداد درخشان لزوماً باید در آزمون ثبت نام نموده و گزینه های استعداد درخشان و بدون آزمون را انتخاب نمایند.

2- دانش آموختگان واجد شرایط یک درصد برتر فارغ التحصیلان (دارندگان رتبه اول با کسب معدل کل بالای17 )که دارای رشته همنام در مقطع ارشد نمی باشند؛ دارای سهمیه بدون آزمون نمی باشند. این افراد در سال اول می توانند از سهمیه 20 درصد با آزمون استفاده کرده و در صورت عدم پذیرش، در سال دوم از سهمیه 10 درصد با آزمون استفاده نمایند.  لذا جهت استفاده از تسهیلات مذکور لزوماً باید در آزمون ثبت نام نموده و گزینه های استعداد درخشان و با آزمون را انتخاب نمایند.

3- دانش آموختگان واجد شرایط ده درصد برتر فارغ التحصیلان(دارندگان رتبه های برتر با کسب معدل کل بالای17 ) تا دو سال پس از فراغت از تحصیل برای یک نوبت می توانند از سهمیه 10 درصد با آزمون استفاده نمایند. لذا در زمان ثبت نام در صورت تمایل به استفاده از تسهیلات با آزمون خود،گزینه های استعداد درخشان و با آزمون را انتخاب نمایند.

* قابل ذکر است واجدین شرایط جهت استفاده از سهمیه بدون آزمون یا با آزمون استعداد درخشان در آزمون کارشناسی ارشد 98 موارد ذکر شده فوق را رعایت فرمایند و در صورت عدم رعایت موارد ذکر شده؛ دفتر استعداد درخشان دانشگاه هیچگونه مسولیتی نسبت به معرفی واجدین شرایط جهت استفاده از تسهیلات مربوطه نخواهد داشت.

آیین نامه و دستورالعمل های مرتبط:

AWT IMAGEآیین نامه: تسهیل ادامه تحصیل دانشجویان ممتاز و استعداد درخشان به مقاطع بالاتر به مقاطع بالاتر (جدول امتیازات مختص تسهیلات بدون آزمون )

AWT IMAGE دستورالعمل در خصوص تسهیلات ادامه تحصیل  (کارشناسی به کارشناسی ارشد)- تسهیلات بدون آزمون (نامه شماره1)

AWT IMAGE دستورالعمل در خصوص تسهیلات ادامه تحصیل  (کارشناسی به کارشناسی ارشد)- تسهیلات بدون آزمون (نامه شماره2)
AWT IMAGE جدول رشته های  همنام
AWT IMAGE دستورالعمل-  در خصوص تسهیلات ادامه تحصیل استعداد درخشان  -بدون آزمون و با آزمون- کارشناسی به کارشناسی ارشد

زمان استفاده از تسهیلات بدون آزمون و با آزمون:

AWT IMAGE متقاضیان واجد شرایط تسهیلات با آزمون: بیش از 2 سال از زمان فارغ التحصیلی نگذشته باشد (شامل 10 درصد برتر فارغ التحصیلان از سال 1396 لغایت 98/5/31)

AWT IMAGE متقاضیان واجد شرایط تسهیلات بدون آزمون: بیش از 1 سال از زمان فارغ التحصیلی نگذشته باشد (شامل فارغ التحصیلان از سال 97/5/30 لغایت 98/5/31)

سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ

AWT IMAGE AWT IMAGE AWT IMAGE AWT IMAGE AWT IMAGE AWT IMAGE AWT IMAGE AWT IMAGE
Persian site map - English site map - Created in 0.07 seconds with 47 queries by YEKTAWEB 3816