مدیریت آمار و فناوری اطلاعات : برگزاری جلسه رابطین سایت مراکز و شبکه های بهداشت استان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۰/۸ |
به منظور ارزیابی عملکرد و بهبود کیفیت وب سایت مراکز و شبکه های بهداشت استان، جلسه ای ، با حضور مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه و رابطین سایت ، روز سه شنبه4 دی ماه در محل سالن اجتماعات این مدیریت برگزار شد.
در این جلسه مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه در ارتباط با جایگاه و نقش پرتال در اطلاع رسانی و ارائه خدمات الکترونیکی و ارتقاء جایگاه دانشگاه در بین دانشگاههای علوم پزشکی کشور سخن گفت.

وی افزود: یکی از مهمترین عوامل رتبه بندی و شاید بالاترین عامل برای بهینه سازی وب سایت نزد موتورهای جستجو (seo) ، درج محتوا و به روز رسانی های مداوم و منظم سایت است.
محسن منصوری تصریح کرد: وب ﺳﺎﻳﺖ  ﻫﺎ ﺑﻪ ﻋﻨﻮان یکی  از اﺟـﺰای  ﻣﻬـﻢ در ﺗﺤﻘـﻖ اﻫـﺪاف دوﻟﺖ اﻟﻜﺘﺮوﻧﻴﻚ،   ارﺗﺒـﺎط ﺑـﻴﻦ  ﻣﺸـﺘﺮﻳﺎن  و ﺳـﺎزﻣﺎن ﻫـﺎ را ﺗﺴﻬﻴﻞ ﻣﻲ ﻛﻨﻨﺪ.
در ادامه این جلسه مهندس شیخی کارشناس مسئول وب سایت دانشگاه، گزارشی در خصوص ارزیابی انجام شده از زیربخشهای پرتال دانشگاه  ارائه کرد.
وی همچنین ، از طراحی قالب جدید به منظور یکسان سازی ظاهر و بهبود کیفیت محتوای وب سایت مراکز و شبکه های بهداشت استان خبر داد.
وی تاکید کرد،  انتظارات مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه از رابطین وب سایت ها، افزایش کیفیت و به روز رسانی مستمر مطالب سایت می باشد.
در ادامه این جلسه رابطین وب سایت به بیان نقطه نظرات خود پرداختند.

دفعات مشاهده: 236 بار   |   دفعات چاپ: 63 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

• كل کاربران ثبت شده: 3021 کاربر
  • کاربران حاضر در وبگاه: 1 کاربر
  • ميهمانان در حال بازديد: 171 کاربر
  • تمام بازديد‌ها: 18705186 بازدید
  • بازديد 24 ساعت قبل: 34335 بازدید

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به پایگاه خبری وب دا علوم پزشکی گلستان می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق