مدیریت آمار و فناوری اطلاعات : برگزاری جلسه رابطین سایت بیمارستانها و مراکز آموزشی درمانی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۰/۴ |
جلسه آموزش قالب جدید وب سایت بیمارستانها و مراکز آموزشی درمانی استان با هدف آموزش نحوه صحیح بارگزاری مطالب ، با حضور رابطین سایت بیمارستانها ، روز یکشنبه 2 دی ماه در محل مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه برگزار شد.
در این جلسه مهندس شیخی، کارشناس مسئول پرتال دانشگاه، از طراحی قالب جدید به منظور یکسان سازی ظاهر و بهبود کیفیت محتوای وب سایت بیمارستانهای استان خبر داد.

وی تاکید کرد: یکی از شاخصهای مهم ارزیابی سایت دانشگاه، به روز بودن اطلاعات و کامل بودن محتوای صفحات واحدهای زیر بخش های پرتال دانشگاه می باشد.
وی همچنین انتظارات مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه را از رابطین زیر بخشها ، در راستای افزایش کیفیت و به روز رسانی مستمر مطالب ابراز نمود.
در ادامه این جلسه، در خصوص شیوه ویرایش مطالب در قالب جدید، به رابطین سایت بیمارستانها و مراکز آموزشی درمانی آموزش های فنی لازم ارائه شد.

دفعات مشاهده: 144 بار   |   دفعات چاپ: 38 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

• كل کاربران ثبت شده: 2742 کاربر
  • کاربران حاضر در وبگاه: 0 کاربر
  • ميهمانان در حال بازديد: 133 کاربر
  • تمام بازديد‌ها: 11628462 بازدید
  • بازديد 24 ساعت قبل: 58748 بازدید

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به پایگاه خبری وب دا علوم پزشکی گلستان می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق