اخبار : کمیته جامعه ایمن شهرستان مراوه تپه برگزار شد

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۰/۳ |
کمیته جامعه ایمن شهرستان مراوه تپه  باحضور معاون مرکز بهداشت،فرماندهی راهنمایی و رانندگی و مسئولین و کارشناسان اعضای کمیته در محل سالن کنفرانس  شبکه ومرکز بهداشت شهرستان مراوه تپه تشکیل شد.
درابتدا عبدالحلیم غراوی(معاون مرکز بهداشت و مسئول واحد بیماریها در خصوص اهمیت کمیته،اپیدمیولوژی سوانح و حوادث در سطح جهان و ایران،اهمیت سوانح و حوادث،عوامل دخیل در ایجاد سوانح و حوادث پرداختند.
در ادامه  سروان فرامرزی نیز نسبت به همکاری اعضای کمیته در خصوص برنامه پارک ترافیک در شهرستان و بومی سازی فرهنگ رانندگی وعلل سوانح و حوادث در شهرستان پرداختند .
در ادامه آقای حاجیلی دوجی کارشناس بیماریها در خصوص اهمیت سوانح و حوادث ترافیکی و ارایه آمار سوانح و حوادث در سطح شهرستان و مقایسه شاخصهای سال گذشته وجاری اشاره کردند وسپس اعضای کمیته در جهت ایجاد،حفظ وارتقاء ایمنی و پیشگیری از آسیب ها و مرگ های ناشی از حوادث مطالبی بیان نمودند.

دفعات مشاهده: 173 بار   |   دفعات چاپ: 6 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

• كل کاربران ثبت شده: 2298 کاربر
  • کاربران حاضر در وبگاه: 0 کاربر
  • ميهمانان در حال بازديد: 71 کاربر
  • تمام بازديد‌ها: 3621589 بازدید
  • بازديد 24 ساعت قبل: 21987 بازدید

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به پایگاه خبری وب دا علوم پزشکی گلستان می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق