صفحه اصلی::
شبکه بهداشت و درمان::
مرکز بهداشت شهرستان::
مراکز بهداشتی و درمانی::
فناوری اطلاعات و ارتباطات::
مجمع خیرین سلامت::
کانون بسیج جامعه پزشکی::
بایگانی اخبار::

زیربخش‌های پایگاه
آخرین مطالب بخش
:: بازدید مشترک کارشناس نظارت بر مواد غذایی و واحد بهداشت محیط شبکه بهداشت مراوه تپه از محل احداث سیلوی گندم
:: برگزاری ششمین جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان مراوه تپه
:: تجلیل از همکار معلول جسمی در مرکز بهداشت مراوه تپه
:: گرامیداشت روز حسابدار در شبکه بهداشت شهرستان مراوه تپه
:: برگزاری کلاس آموزشی برای رانندگان با موضوع بستن صحیح زنجیر چرخ در یخ بندان در مرکز بهداشت مراوه تپه
:: آموزش عملی اطفاء حریق برای کارکنان شبکه بهداشت شهرستان مراوه تپه
:: حضور جانشین مرکز بهداشت شهرستان مراوه تپه در نشست میز خدمت در روستای آقلر
:: بازدید ریاست دانشگاه علوم پزشکی گلستان از پروژه ساخت پایگاه اورژانس ۱۱۵ قره گل مراوه تپه
:: برگزاری جلسه case report مرگ مادران باردار در مرکز خدمات جامع سلامت شهری شماره 1 مراوه تپه
:: برگزاری جلسه هماهنگی هفته دیابت در شهرستان مراوه تپه
آیا از محتوای سایت رضایت دارید ؟
بله
خیر
نظری ندارم

سایت وزارتخانه وسازمانهای دولتی
:: بهداشت محیط و حرفه ایی : برگزاری ششمین جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان مراوه تپه ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۹/۱۷ |
ششمین جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان مراوه تپه با حضور فرماندار شهرستان ، آقای منصور خوجم لی سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان مراوه تپه و روسای ادارات عضو کارگروه در محل سالن اجتماعات فرمانداری برگزار گردید .
در این جلسه ارائه خدمات به مادران باردار ، ارائه خدمات بهداشتی به عشایر منطقه ، بررسی و تحلیل آمار خودکشی و قاچاق کالای سلامت محور مطرح گردید.
آقای غراوی فرماندار شهرستان با توجه به دستورات جلسه ، به نقش سازمانها و نهادها ، دهیاران و بخشداران در خصوص خدمت به مادران باردار در مناطق صعب العبور اشاره نمودند و در رابطه با معظل خودکشی و قاچاق کالا در شهرستان به نقش آفرینی تمامی نهادها و سازمانها تاکید نمودند .
سپس آقای منصور خوجم لی سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان در راستای بررسی مصوبات جلسه قبل ، اقدامات انجام شده شبکه بهداشت را نیز مطرح نمودند و از همکاری اعضای کارگروه تقدیر و تشکر نمودند .
همچنین بقیه اعضاء در خصوص اقدامات انجام شده توضیحاتی را ارائه نمودند .

دفعات مشاهده: 14 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 52 queries by YEKTAWEB 3795