واحد تغذیه : واحد تغذیه

 | تاریخ ارسال: 1397/9/1 | 
شرح وظایف:
 
ﻭﺍﺣﺪ ﺗﻐﺬﻳﻪ ﺑﻴﻤﺎﺭﺳــﺘﺎﻥ ﻭﺍﺣﺪﻯ ﻓﻨﻰ ﻭ ﺍﺟﺮﺍﻳﻰ، ﺯﻳﺮ ﻧﻈﺮ ﻣﺴــﺘﻘﻴﻢ ﻣﺪﻳﺮ ﺑﻴﻤﺎﺭﺳﺘﺎﻥ ﺑﻮﺩﻩ ﻭ ﺩﺭ ﻫﻤﺎﻫﻨﮕﻰ ﺑﺎ ﺑﺨﺶ ﻫﺎﻯ ﻣﺮﺗﺒﻂ ﺷــﺎﻣﻞ ﭘﺮﺳــﺘﺎﺭﻯ، ﺧﺪﻣﺎﺕ ﻏﺬﺍﻳــﻰ، ﺣﺎﻛﻤﻴﺖ ﺑﺎﻟﻴﻨﻰ، ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧــﻪ، ﺟﺮﺍﺣﻰ ﻭ ...ﺍﺭﺍﺋﻪ ﺧﺪﻣــﺖ ﻣﻰ ﻛﻨﺪ
ﻭﺍﺣﺪ ﺗﻐﺬﻳﻪ، ﺩﺭ ﺩﻭ ﺣﻮﺯﻩ ﻣﺸـﺎﻭﺭﻩ ﺗﻐﺬﻳﻪ ﻭ ﺭژﻳﻢ ﺩﺭﻣﺎﻧﻰ ﻭ ﻣﺪﻳﺮﻳﺖ ﺧﺪﻣﺎﺕ ﻏﺬﺍﻳﻰ ﻓﻌﺎﻟﻴﺖ ﻣﻰ ﻛﻨﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻫﻤﺎﻫﻨﮕﻰ ﺳــﺎﻳﺮ ﺍﻋﻀﺎء ﺗﻴﻢ ﺩﺭﻣﺎﻥ، ﺍﺯ ﻃﺮﻳﻖ ﺍﺭﺯﻳﺎﺑﻰ ﺗﻐﺬﻳﻪ ﺍﻯ ﺑﻴﻤﺎﺭﺍﻥ، ﺍﺭﺍﺋﻪ ﻣﺸﺎﻭﺭﻩ ﺗﻐﺬﻳﻪ ﻓﺮﺩﻯ ﻭ ﺍﺭﺍﺋﻪ ﺧﺪﻣﺎﺕ ﻏﺬﺍﻳﻰ ﻣﻨﺎﺳﺐ ﺟﻬﺖ ﺗﺄﻣﻴﻦ، ﺣﻔﻆ ﻭ ﺍﺭﺗﻘﺎء ﺳﻼﻣﺖ ﺑﻴﻤﺎﺭﺍﻥ ﺧﺪﻣﺖ ﻣﻰ ﻧﻤﺎﻳﺪ.
ﺭﺋﻮﺱ ﻓﻌﺎﻟﻴﺖ ﻫﺎ ﺩﺭ ﺣﻮﺯﻩ  ﻣﺸـﺎﻭﺭﻩ ﺗﻐﺬﻳﻪ ﻭ ﺭژﻳﻢ ﺩﺭﻣﺎﻧﻰ) ﺩﺭ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﻘﺪﺍﻥ ﻣﺸـﺎﻭﺭ ﺗﻐﺬﻳﻪ ﻣﺠﺰﺍ (ﺑﻪ ﺷﺮﺡ ﺯﻳﺮ ﺍﺳﺖ:
  1. ﻫﻤﺎﻫﻨﮕﻰ ﻭ ﺑﺮﮔﺰﺍﺭﻯ ﺟﻠﺴﺎﺕ ﻣﺸﻮﺭﺗﻰ ﺩﻭﺭﻩ ﺍﻯ ﺑﺎ ﺗﻴﻢ درمان
  2.  ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﺭﻳﺰﻯ ﻭ ﺁﻣﻮﺯﺵ ﺗﻐﺬﻳﻪ ﺑﻪ ﻛﺎﺭﻛﻨﺎﻥ ﻭ ﺑﻴﻤﺎﺭﺍﻥ ﺑﺨﺶ ها
  3.  ﺍﺭﺍﺋﻪ ﻣﺸﺎﻭﺭﻩ ﺗﻐﺬﻳﻪ ﻭ ﺭژﻳﻢ ﺩﺭﻣﺎﻧﻰ ﺩﺭ ﭘﺎﺳﺦ ﺑﻪ ﺩﺭﺧﻮﺍﺳﺖ ﻫﺎﻯ ﻣﺸﺎﻭﺭﻩ موردی
  4. ﺍﺭﺍﺋﻪ ﻣﺸﺎﻭﺭﻩ ﺗﻐﺬﻳﻪ ﻭ ﺭژﻳﻢ ﺩﺭﻣﺎﻧﻰ ﺩﺭ ﻗﺎﻟﺐ ﺗﻜﻤﻴﻞ ﻓﺮﻡ ﻫﺎﻯ ﺍﺭﺯﻳﺎﺑﻰ ﺍﻭﻟﻴﻪ ﻭ ﺗﻜﻤﻴﻠﻰ ﺗﺨﺼﺼﻰ ﺗﻐﺬﻳﻪ ای
  5. ﻫﻤﺎﻫﻨﮕﻰ ﻭ ﭘﺎﻳﺶ ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﻫﺎﻯ ﺁﻣﻮﺯﺷﻰ ﻭ ﺳﻨﺠﺶ ﺍﺛﺮﺑﺨﺸﻰ ﺁﻧﻬﺎ ﺩﺭ ﻛﻠﻴﻪ کارکنان
  6. ﺳﻴﺎﺳﺘﮕﺰﺍﺭﻯ ﺗﻐﺬﻳﻪ ﺍﻯ ﺑﻴﻤﺎﺭﺳﺘﺎﻥ ﺩﺭ ﭘﺎﺳﺦ ﺑﻪ ﻣﺸﻜﻼﺕ ﺩﺍﺧﻠﻰ ﻭ ﺧﺎﺭﺟﻰ ﺍﺯ ﻃﺮﻳﻖ ﺗﺤﻘﻴﻖ ﻭ ممیزی
  7.  ﻫﻤﺎﻫﻨﮕﻰ ﻭ ﭘﺎﻳﺶ ﺍﺟﺮﺍﻯ ﺍﺳﺘﺎﻧﺪﺍﺭﺩﻫﺎ ﺑﺮﺍﻯ ﻏﺮﺑﺎﻟﮕﺮﻯ، ﭘﺎﻳﺶ ﻭ ﺍﺭﺯﺷﻴﺎﺑﻰ، ﻣﻼﺣﻈﺎﺕ ﻏﺬﺍ ﻭ ﺣﻤﺎﻳﺘﻬﺎﻯ ﺗﻐﺬﻳﻪ ای
  8.  ﻫﻤﺎﻫﻨﮕﻰ ﺑﺮﺍﻯ ﺍﻧﺘﻘﺎﻝ ﻛﻠﻴﻪ ﺣﻤﺎﻳﺖ ﻫﺎﻯ ﻏﺬﺍﻳﻰ ﻭ ﺗﻐﺬﻳﻪ ﺍﻯ ﺩﺭ ﻫﻤﻪ ﻭﺍﺣﺪﻫﺎﻯ ﺗﺨﺼﺼﻰ ﻭ عمومی
  9.  ﺳﺮﭘﺮﺳــﺘﻰ ﻧﺰﺩﻳﻚ ﻭﺍﺣﺪﻫﺎﻯ ﺗﺨﺼﺼﻰ ﻭ ﺩﺭ ﺻﻮﺭﺕ ﻟﺰﻭﻡ ﺗﺸــﻮﻳﻖ، ﺣﻤﺎﻳﺖ ﻭ ﺗﻮﺳــﻌﻪ ﻧﻴﺎﺯﻫﺎﻯ ﻭﻳﮋﻩ ﺑﺮﺍﻯ ﺍﻧﺘﻘﺎﻝ ﻣﺮﺍﻗﺒﺘﻬﺎﻯ ﺗﻐﺬﻳﻪ ﺍﻯ ﺑﻪ ﺁﻧﻬﺎ
  10.  ﺗﻼﺵ ﺟﻬﺖ ﺗﺸﻜﻴﻞ ﺗﻴﻢ ﺣﻤﺎﻳﺖ ﺗﻐﺬﻳﻪ ﺍﻯ ﭼﻨﺪ ﺗﺨﺼﺼﻰ (ﺗﻐﺬﻳﻪ ﺍﻧﺘﺮﺍﻝ ﻭ ﭘﺎﺭﺍﻧﺘﺮﺍﻝ) ﻛﻪ ﺷﺎﻣﻞ ﺣﺪﺍﻗﻞ ﻳﻚ ﻣﺸﺎﻭﺭ ﺗﻐﺬﻳﻪ ﺁﻣﻮﺯﺵ ﺩﻳﺪﻩ ﺑﺎﺷﺪ.
  11. ﻃﺮﺍﺣﻰ ﻟﻴﺴﺖ ﻏﺬﺍﻳﻰ ﻭ ﺍﻧﺘﺨﺎﺏ ﻣﺤﺼﻮﻻﺕ ﻏﺬﺍﻳﻰ ﺑﺮ ﺍﺳﺎﺱ ﻧﻴﺎﺯ ﺩﺭﻣﺎﻧﻰ بیماران
  12. ﻫﺪﺍﻳﺖ ﻭ ﺭﺍﻫﻨﻤﺎﻳﻰ ﺳﺎﻳﺮ ﻛﺎﺭﻛﻨﺎﻥ ﺩﺭ ﺟﻬﺖ ﭘﻴﺸﺒﺮﺩ ﺍﻫﺪﺍﻑ ﻭ ﺳﻴﺎﺳﺖ ﻫﺎﻯ ﺍﺭﺗﻘﺎء ﺧﺪﻣﺎﺕ غذایی
  13. ﺁﮔﺎﻫﻰ، ﺗﺴــﻠﻂ ﻛﺎﻣﻞ ﻭ ﺑﻜﺎﺭﮔﻴﺮﻯ ﺍﺳــﺘﺎﻧﺪﺍﺭﺩﻫﺎﻯ ﺍﻋﺘﺒﺎﺭ ﺑﺨﺸﻰ، ﺍﺳﺘﺎﻧﺪﺍﺭﺩﻫﺎ ﻭ ﻓﺮﺁﻳﻨﺪﻫﺎﻯ ﺧﺪﻣﺎﺕ ﻏﺬﺍﻳﻰ ﻭ ﺳﺎﻳﺮ ﺩﺳﺘﻮﺭﺍﻟﻌﻤﻞ ﻫﺎﻯ ﺫﻳﺮﺑﻂ
  14. ﻣﺪﻳﺮﻳﺖ ﻭ ﻧﻈﺎﺭﺕ ﺑﺮ ﺭﻋﺎﻳﺖ ﺍﺳﺘﺎﻧﺪﺍﺭﺩﻫﺎ ﻭ ﻣﻔﺎﺩ ﻗﺮﺍﺭﺩﺍﺩ ﻫﺎﻯ ﻏﺬﺍ ﺗﻮﺳﻂ پیمانکار
  15. ﭘﻴﮕﻴﺮﻯ ﻣﻮﺍﺭﺩ ﻧﺎﻣﻄﻠﻮﺏ (ﻛﺎﻣﻞ ﻧﺨﻮﺭﺩﻥ ﻏﺬﺍ، ﻧﺮﺳــﻴﺪﻥ ﺑﻤﻮﻗﻊ ﻏﺬﺍ، ﻃﺒﺦ ﻧﺎﻣﻄﻠﻮﺏ ﻏﺬﺍ ﻭ ...) ﺍﺯ ﻛﺎﺩﺭ ﭘﺮﺳﺘﺎﺭﻯ ﻳﺎ ﺑﻪ ﺍﺳﺘﻨﺎﺩ ﻣﻮﺍﺭﺩ ﺛﺒﺖ ﺷﺪﻩ ﺩﺭ ﭘﺮﻭﻧﺪﻩ  ﺑﻴﻤﺎﺭ
  16. ﺧﺪﻣﺎﺕ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺗﺤﻘﻴﻖ ﻭ ﻣﻄﺎﻟﻌﺎﺕ ﺟﻬﺖ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﺍﺯ ﺷﻮﺍﻫﺪ ﻭ ﺗﺠﺮﺑﻴﺎﺕ ﻣﻮﺟﻮﺩ ﺩﺭ ﺍﺭﺗﻘﺎء ﻛﻴﻔﻴﺖ
  17. ﺗﺸﻜﻴﻞ ﺟﻠﺴﺎﺕ ﻣﻨﻈﻢ ﺩﺍﺧﻠﻰ ﻭ ﺑﺤﺚ ﻭ ﺗﺒﺎﺩﻝ ﻧﻈﺮ ﺑﺎ ﺫﻳﻨﻔﻌﺎﻥ ﺧﺪﻣﺎﺕ ﻏﺬﺍﻳﻰ ﺑﻴﻤﺎﺭﺳﺘﺎﻥ ﺩﺭ ﺧﺼﻮﺹ ﭼﺎﻟﺶ ﻫﺎﻯ ﻣﻮﺟﻮﺩ ﻭ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﺍﺯ ﻣﻬﺎﺭﺕ ﻫﺎﻯ ﺣﻞ ﻣﺸﻜﻞ

کلیدواژه ها: تغذیه |

دفعات مشاهده: 132 بار   |   دفعات چاپ: 34 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به بیمارستان حضرت رسول اکرم (ص) کلاله  می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2021 All Rights Reserved | rasul-hosp

Designed & Developed by : Yektaweb