پیام خود را بنویسید

اخبار معاونت غذادارو : دومین جلسه کمیته علمی واجرای کارشناسان نظارت برمواد غذایی ستاد وشبکه های بهداشت ودرمان شهرستانها و کارشناسان آزمایشکاه

 | تاریخ ارسال: 1397/8/29 | 
دومین جلسه کمیته علمی واجرای کارشناسان نظارت برمواد غذایی ستاد وشبکه های بهداشت ودرمان شهرستانها و کارشناسان آزمایشکاه  با حضور معاون غذا ودارو در سالن اجتماعات معاونت غذا ودارو تشکیل شد .
آقای دکتر صلبی معاون غذا ودارو ، اهم انتظارات از کارشناسان حوزه غذا درجهت ارتقاء سطح سلامت جامعه ومردم با تاکید بر تولید محصولات غذایی سالم  بویژه در سطح استان را مورد تاکید قرار دادند . وی با اشاره به اینکه انواع محصولات فاقد مشخصات ویا غیر بهداشتی در سطح عرضه مشاهده می گردد اقدام وفعالیتهای مشترک بین کارشناسان معاونت غذا ودارو و کارشناسان بهداشت محیط معاونت بهداشتی بسیار مهم و ضروری است . ایشان سپس موارد ذیل را از کارشناسان خواستار شدند.
1.    پیگیری مصوبات پایش های تخصصی ومدیریتی از شبکه های بهداشت ودرمان درحوزه غذا 
2.    اطلاع رسانی از اقدامات وفعالیتها حوزه غذا در سطح شهرستان
3.    پیگیری واجرای برنامه های مشترک ابلاغ شده از سطح استان درحوزه غذا 
4.    تشدید نظارت بر واحد های تولیدی درساعات اداری و غیر اداری
5.    رسیدگی به شکایات مردمی در مورد واحد های تولید ی و فرآوری مواد غذایی و آشامیدنی
6.    اجرای گشتهای مشترک از واحد های تولیدی با همکاری همکاران بهداشت محیط وحر فه ای
7.     پیگیری نواقص فنی بهداشتی موجود درسطح واحد های تولیدی استان

 درادامه جلسه مدیران و کارشناسان ستادی حوزه غذا وآزمایشگاه مطالب خود را بیان داشتند. 


 

دفعات مشاهده: 310 بار   |   دفعات چاپ: 103 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر



CAPTCHA



ورود کاربران

آمار بازدید

  • كل کاربران ثبت شده: 5966 کاربر
  • کاربران حاضر در وبگاه: 2 کاربر
  • ميهمانان در حال بازديد: 2793 کاربر
  • تمام بازديد‌ها: 3031146 بازدید
  • بازديد 24 ساعت قبل: 84814 بازدید