برگشت به صفحه اول سایت برگشت به صفحه اول این زیربخش نقشه سایت
درباره ما::
تماس با ما::
شبکه بهداشت و درمان::
ستاد مرکز بهداشت شهرستان::
مراکز خدمات جامع سلامت::
آرشیو اخبار::
راهنمای ارباب رجوع::
اخبار::
طرح-گمیشان::
شعار سال رهبری

نظر شما در مورد وبگاه شبکه

:: روابط عمومی : جلسه مدیریت بحران و پدافند غیر عامل در گمیشان برگزار شد ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۸/۲۰ |
 جلسه مدیریت بحران و پدافند غیر عامل در گمیشان برگزار شد
جلسه مدیریت بحران و پدافند غیرعامل با حضور دکتر کمال غریبی سرپرست مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی دانشگاه و کارشناسان مرکز EOC دانشگاه علوم پزشکی گلستان در مرکز بهداشت گمیشان برگزار شد.
دکتر کمال غریبی ضمن تاکید بر اجرایی شدن چارت مدیریت بحران ، به بحث درباره اهمیت پیشگیری و پیش بینی انواع بحران ها در سطح شهرستان و لزوم اتخاذ تدابیر لازم در مواجهه با بحران ها پرداخت و توجه جدی کارکنان به این مسئله را خواستار شد.
همچنین در خصوص مشخص کردن و آماده سازی نقاطی در جاده های صعب العبور و فرعی و روستایی بمنظور امداد رسانی بهتر ، مطالبی را عنوان کرد.
دکتر ایری سرپرست شبکه نیز اهمیت مدیریت بحران و لزوم داشتن اطلاعات لازم و تعیین نیازمندیهای شهرستان رابرای حاضرین تشریح کرد.
در ادامه کارشناسان مرکز مدیریت حوادث و فورتیهای پزشکی به بیان شرح وظایف تیم مدیریت بحران و پدافند غیر عامل پرداختند.

دفعات مشاهده: 10 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

شبکه بهداشت و درمان شهرستان گمیشان

Persian site map - English site map - Created in 0.06 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 3781