پیام خود را بنویسید

اخبار : همایش روز جهانی غذا در دانشگاه برگزار شد

 | تاریخ ارسال: 1397/7/24 | 
همایش روز جهانی غذا با حضور دکتر فاضل و اعضای هیات رییسه دانشگاه ،صنایع غذایی استان و مسئولین خانه صنعت و معدن ، شهرک های صنعتی، اتاق بازرگانی درتالار اجتماعات دکتر بسکی دانشگاه برگزار شد.
دکتر فاضل رییس دانشگاه دراین همایش با توجه به اهمیت غذا درسلامت جامعه گفت؛ امروز نقش تغذیه درسلامت بسیار مهم و علمی می باشد و با تغذیه سالم می توانیم از بروز بسیاری از بیماریها جلوگیری کنیم.
وی افزود؛ اصلاح عادات غذایی با توجه به بروز بیماریهای مثل فشار خون و دیابت یک ضرورت است.
وی از صنعتگران و تولید کنندگان مواد غذایی خواست دانشگاه علوم پزشکی گلستان را با توجه به اینکه درمقوله بسیار مهمی(غذا) فعالیت می کنند کمک نمایند و نسبت به سلامت جامعه حساس باشند.
دکتر هنرور معاون تحقیقات و فن آوری دانشگاه نیز رسیدن به شعار گرسنگی صفر را نیازمند تلاش، همت عملی توصیف کرد و افزود: اگر بخواهیم به این شعار تحقق ببخشیم می بایست از همین امروز تلاش کنیم.
وی با عنوان اینکه مصرف نمک وشکر درکشور بالاتر از استانداردهای جهانی است گفت؛متاسفانه از لحاظ تغذیه سالم کشور ما دررده های پایین جهانی قراردارد و تغذیه مردم نامناسب است که این امر بروز چاقی و بیماری رادرپی خواهد داشت.
دکتر صلبی معاون غذا و داروی دانشگاه نیز نسبت به مصرف بی رویه کود شیمیایی و سموم هشدارداد و گفت؛آلودگی و تخریب محیط زیست آثار زیانباری را درپی خواهد داشت
وی با بیان اینکه می بایست درتبلیغ مواد غذایی واقع گرا بودگفت؛ تبلیغات محصولات می بایست براساس واقعیت و کیفیت محصول باشد.
دراین همایش از مسئولین  فنی صنایع غذایی و کارخانه و شرکت های تولید مواد غذایی برتر و نمونه تقدیر شد.




 


دفعات مشاهده: 575 بار   |   دفعات چاپ: 56 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر



CAPTCHA



ورود کاربران

آمار بازدید

  • كل کاربران ثبت شده: 5966 کاربر
  • کاربران حاضر در وبگاه: 7 کاربر
  • ميهمانان در حال بازديد: 2645 کاربر
  • تمام بازديد‌ها: 2967643 بازدید
  • بازديد 24 ساعت قبل: 56258 بازدید