اخبار : بهیاب درکلیه کلینیک های تخصصی و فوق تخصصی دانشگاه راه اندازی شد

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۷/۲۲ |
مدیر آمار و فناوری اطلاعات از راه اندازی سامانه متمرکز نوبت الکترونیک (بهیاب) به همت مدیریت آمار و فناوری اطلاعات ،معاونت توسعه، درمان و بهداشت دانشگاه در کلیه کلینیک های تخصصی و فوق تخصصی استان خبر داد.

محسن منصوری با اعلام این خبر افزود: با توجه به پیشرو بودن استان گلستان در خصوص استقرار سامانه نظام ارجاع الکترونیک، راه انداز این سامانه اهمیت ویژه ای در تسریع خدمت رسانی به مراجعین را دارد.
وی تاکید کرد: کلیه مراحل تولید ، برنامه نویسی، نصب و اجرای سامانه نوبت الکترونیک " بهیاب" با همکاری معاونت بهداشتی و معاونت درمان دانشگاه و با تلاش کارشناسان این مدیریت، توسط یک شرکت بومی استانی بعنوان پیمانکار و بر اساس نیاز استان عملیاتی شده است.
 وی تصریح کرد: این سامانه در راستای خدمت‌رسانی بهینه و سریع‌تر به مراجعه‌کنندگان، کاهش بار ترافیکی بیماران و کاهش زمان انتظار بیماران بصورت حضوری، اینترنتی و تلفنی راه اندازی شده است.
وی گفت:  بار مراجعه ی  بالای بیماران به کلینیک های سطح استان، موجب اتلاف وقت و سر درگمی بیماران هنگام دریافت نوبت شده بود که با راه اندازی این سامانه گام موثری جهت تسهیل در روند ارائه خدمات درمانی  و رفاه حال مراجعین و بیماران برداشته شد.
وی در خصوص مزایای مهم این سامانه افزود: عدم نیاز به مراجعه حضوری جهت دریافت نوبت، پرداخت هزینه های خدمات و در نتیجه صرفه جویی در وقت، رعایت حقوق مراجعین، تشکیل صف بصورت اتوماتیک، ایجاد نظم و انضباط در مرکز استفاده کننده، ارائه گزارشات مختلف مالی و درمانی را از مزایای مهم راه اندازی این سامانه برشمرد.
گفتنی است، کلیه افراد می توانند جهت اخذ نوبت از کلینیکهای تخصصی و فوق تخصصی تابعه دانشگاه علوم پزشکی گلستان و پرداخت هزینه خدمت مورد نیاز با مراجعه به آدرس Http://www.golestanbehyab.ir  اقدام نمایند.

دفعات مشاهده: 164 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

• كل کاربران ثبت شده: 1833 کاربر
  • کاربران حاضر در وبگاه: 0 کاربر
  • ميهمانان در حال بازديد: 32 کاربر
  • تمام بازديد‌ها: 30710871 بازدید
  • بازديد 24 ساعت قبل: 13750 بازدید

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به پایگاه خبری وب دا علوم پزشکی گلستان می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق