پیام خود را بنویسید

اخبار : برگزاری آزمون دوره توجیهی بدو خدمت کارکنان دولت از طریق سامانه آموزش مجازی ایده

| تاریخ ارسال: 1397/7/15 |

برگزاری آزمون دوره توجیهی بدو خدمت کارکنان دولت از طریق سامانه آموزش مجازی ایده

آقای دکترسیدمهدی آقاپور مدیریت محترم تشکیلات آموزش و بودجه برنامه ای دانشگاه اعلام داشتند:
آزمون دوره توجیهی بدو خدمت کارکنان دولت مخصوص کارکنان رسمی،پیمانی و قراردادی کار معین با دستور معاونت محترم توسعه مدیریت و منابع و با زحمات و پیگیریهای صورت گرفته توسط گروه آموزش کارکنان دانشگاه درسطح استان ازتاریخ 31 شهریور 1397 برگزار و تا تاریخ 25 مهر 1397 ادامه دارد. ایشان تعداد افراد واجد شرایط جهت شرکت در این آزمون را 1970 نفر اعلام داشتند. لازم به توضیح است که گواهی آموزشی افراد قبول شده دوره مذکور پس از طی مراحل اداری از طریق سامانه آموزش کارکنان صادر خواهد شد.

دفعات مشاهده: 1173 بار   |   دفعات چاپ: 77 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی گلستان می باشد.

Designed & Developed by : Golestan University of Medical Sciences