اطلاع رسانی آزمون استخدامی دانشگاه علوم پزشکی استان گلستان : پذیرفته شدگان برابر ظرفیت پذیرش رشته شغلی فوریت های پزشکی آزمون استخدامی مورخ 1 دی ماه 96

پذیرفته شدگان برابر ظرفیت پذیرش رشته شغلی فوریت های پزشکی آزمون اول دی ماه 1396 مطابق لیست با در دست داشتن مدارک ذیل به مدیریت هسته گزینش دانشگاه به آدرس : گرگان - بلوار هیرکان  - سازمان مرکزی دانشگاه علوم پزشکی گلستان  مراجعه نمایند.

مدارک مورد نیاز :

1. فرم تکمیل شده مشخصات فردی
  2. اصل شناسنامه و تصویر تمام صفحات آن
  3. اصل کارت ملی / هوشمند به همراه تصویر آن
  4. سه قطعه عکس ۴*۳ پشت نویسی شده
  5. مدارک دال بر ایثارگری ( خانواده معظم شهدا، جانبازان، آزادگان، رزمندگان و اعضای نیروی مقاومت بسیج و ...)
  6. کپی مدرک تحصیلی (با ذکر معدل)
  7. اصل و تصویر کارت پایان خدمت وظیفه (ویژه برادران)

تذکر 1 :
 جهت تحویل مدارک از تاریخ سه‌شنبه 10 لغایت 11 مهر ماه 1397 مدیریت هسته گزینش دانشگاه مراجعه نمایند.

بدیهی است عدم مراجعه در زمان های اعلام شده به منزله انصراف بوده و متقاضیان حق هیچگونه اعتراضی را ندارند.

تذکر 2 :
در صورت اعتراض به نتیجه اعلام شده، حداکثر تا 10 روز پس از اعلام نتایج، درخواست خود را به اداره بازرسی دانشگاه علوم پزشکی ارائه نمائید.

دفعات مشاهده: 4225 بار   |   دفعات چاپ: 25 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی گلستان می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : مدیریت آمار و فناوری اطلاعات

Designed & Developed by : Golestan University of Medical Sciences