بهداشت حرفه ای : سنجش و اندازه‌گیری عوامل زیان‌آور محیط کار در کارگاههای تولید مواد غذایی گمیشان

 | تاریخ ارسال: 1397/7/3 | 
 سنجش و اندازه‌گیری عوامل زیان‌آور محیط کار در کارگاههای تولید مواد غذایی گمیشان

در راستای سنجش و اندازه‌گیری عوامل زیان‌آور محیط کار در واحدهای کارگری شهرستان گمیشان، با پیگیری بازرسان بهداشت حرفه‌ای مرکز بهداشت شهرستان گمیشان، عوامل زیان‌آور محیط کار قنادی بهار توسط شرکت خصوصی مهندسی خدمات بهداشت حرفه‌ای ایمن پایش هیرکان ، سنجش و اندازه‌گیری شد.
طرح سنجش و اندازه‌گیری عوامل زیان‌آور محیط کار در طول سال در واحدهای کارگری شهرستان از طریق شرکت‌های خصوصی خدمات مهندسی بهداشت حرفه‌ای انجام می‌شود. مجوز اندازه‌گیری عوامل زیان‌آور محیط کار شرکتهای پیشگفت با توجه به دستورالعمل‌های مربوطه توسط معاونت بهداشتی دانشگاه صادر می گردد. که با با نظارت کارشناسان بهداشت حرفه‌ای مرکز بهداشت  نسبت به اندازه‌گیری عوامل زیان‌آور محیط کار (مانند صدا، ارتعاش، شرایط جوی، روشنائی، پرتوها ، وضعیت نامطلوب بدنی در حین کار ، مواد شیمیائی و سمی و ....) در واحدهای شغلی اقدام می نمایند.

هر یک از این عوامل اگر از حد تحمل فیزیو لوژیک بدن انسان بیشتر شود، عوارض و آسیب‌هایی را ایجاد خواهدکرد.  در بهداشت حرفه‌ای جهت داشتن نیروی کار سالم، عمده کوشش‌ها بر آموزش کارفرمایان و شاغلین و ارزیابی، اندازه‌گیری و در صورت نیاز کنترل عوامل زیان‌آور محیط کار می باشد.

در قنادی بهار ، عوامل زیان‌آور محیط کار همچون استرس حرارتی ، روشنایی ، گرد و غبارهای موجود در محیط کار، پوسچرهای کاری شاغلین و ... ارزیابی و اندازه‌گیری شد که نتایج آن بعد از تایید واحد بهداشت حرفه ای مرکز بهداشت این شهرستان جهت انجام اقدامات کنترلی و حفاظتی برای مدیریت قنادی ارسال خواهد شد.

 

 

دفعات مشاهده: 313 بار   |   دفعات چاپ: 44 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر



CAPTCHA

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به شبکه بهداشت و درمان گمیشان می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2021 All Rights Reserved | gomishan

Designed & Developed by : Yektaweb