پیام خود را بنویسید

آخرین اخبار پردیس بین الملل : اطلاعیه ثبت نام دانشجویان جدید الورود پردیس بین الملل دانشگاه علوم پزشکی گلستان

| تاریخ ارسال: 1397/6/21 |
ضمن عرض تبریک به پذیرفته شدگان آزمون سراسری سال تحصیلی 98-97 در رشته های تحصیلی پردیس بین الملل ، لازم است دانشجویان محترم  ضمن توجه به شرایط ثبت نام دانشجویان پردیس نسبت به آماده نمودن مدارک کامل در روز ثبت نام اقدام نمایند .
زمان و مکان  ثبت نام حضوری:
زمان ثبت نام دوشنبه و سه شنبه 26 و 27 شهریور 1397 می باشد.
آدرس:  کیلومترچهار جاده گرگان- ساری، ابتدای جاده شصت کلا- مجموعه آموزشی مرحوم فلسفی تلفن: 01732452651-  کدپستی ۷۴۵۱۵-۴۹۳۴۱

مدارک موردنیاز برای ثبت نام
  • اصل (گواهی) مدرک دیپلم و تصویر آن.
  • اصل (گواهی) دوره یکساله مدرک پیش دانشگاهی و دو برگ تصویر آن.
  • اصل مدارک تحصیلی دو سال ما قبل دیپلم و دو برگ تصویر آن.
  • ریزنمرات سه سال دبیرستان.
  • تأییدیه دیپلم و تأییدیه پیش دانشگاهی.
  • اصل‌ شناسنامه‌ و دو برگ‌ تصویر‌ از تمام‌ صفحات‌ آن‌ .
  • اصل کارت ملی و دوبرگ تصویر آن .
  • 8 قطعه عکس(پرسنلی) 4*3 برای خانمها و 14قطعه برای آقایان تهیه‌ شده‌ در سال‌ جاری.
  • مدرکی‌ که‌ وضعیت‌ نظام‌ وظیفه‌ آقایان را نشان دهد.
مبالغ علی الحساب شهریه دانشجویان پردیس بین الملل
دانشجویان جدید الورود پزشکی و دندانپزشکی( ورودی مهر  97 ) :  مبلغ دویست میلیون ریال  برای رشته پزشکی  و مبلغ دویست و بیست میلیون ریال  برای رشته دندانپزشکی بصورت علی الحساب  برای  نیمسال اول و دوم سال تحصیلی 98  97 می باشد.
دانشجویان جدید الورود ( ورودی مهر  97 ) مقطع کارشناسی :
مبلغ یکصد میلیون ریال  به صورت علی الحساب  برای  نیمسال( اول و دوم) سال تحصیلی 98 - 97 .
دانشجویان جدید الورود ( ورودی مهر 97 ) مقطع کارشناسی ارشد : مبلغ یکصدو بیست میلیون ریال بصورت علی الحساب برای نیمسال اول و دوم سال تحصیلی 98  97 .
شماره حساب جهت  واریز علی الحساب شهریه : حساب شماره IR390170000002178444756005 بنام درآمد آموزشی دانشگاه علوم پزشکی گلستان نزد بانک ملی (لازم به ذکر است واریز شهریه به صورت حضوری با دستگاه کارت خوان  در محل ثبت نام امکان پذیر می باشد).

مبالغ سفته مورد نیاز جهت ثبت نام دانشجویان جدی الورود
رشته های دکتری عمومی پزشکی و دندانپزشکی  مبلغ 800 میلیون ریال
رشته های کارشناسی ارشد و کارشناسی مبلغ 200 میلیون ریال

تذکر1 : لازم است سفته ها توسط دو ضامن امضاء شده و مدارک شناسایی ضامنین از جمله تصویر شناسنامه و کارت ملی به همراه فرم تکمیل شده ضمانتنامه ( فرم ضمیمه می باشد ) در هنگام ثبت نام تحویل گردد.
تذکر 2 : لازم است برای ضامن کارمند اصل و کپی حکم حقوقی و برای کسبه اصل و کپی جواز کسب ارائه گردد.
 ضمنا برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص نحوه پرداخت شهریه با شماره تماس 01732454257 امور مالی پردیس بین الملل تماس حاصل فرمائید.

شروع کلاسها  97/06/31

دفعات مشاهده: 9410 بار   |   دفعات چاپ: 344 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به پردیس بین الملل دانشگاه علوم پزشکی گلستان می باشد.