مدیریت آمار و فناوری اطلاعات : بازدید مدیر فناوری اطلاعات استانداری گلستان از مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۶/۲۰ |
مدیر فناوری اطلاعات و شبکه دولت استانداری گلستان و هیات همراه روز یکشنبه 18 شهریور ماه از توانمندی ها و دستاوردهای مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه علوم پزشکی گلستان بازدید کردند.
در این بازدید محسن منصوری مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه گزارشی از مهمترین اقدامات انجام شده و پروژه های در دست اقدام IT دانشگاه شامل: سامانه های  نظام ارجاع الکترونیک، ناب، پکس تشخیصی،  نوبت دهی الکترونیک بهیاب، داشبوردهای مدیریتی، اتوماسیون فوریت های پزشکی ، سامانه های اطلاعات بیمارستانی و زیرساخت های ارتباطی استان، ارائه کرد.
همچنین مهندس فاطمه کاویانی از مرکز داده (دیتاسنتر) دانشگاه بازدید کرده و از زیرساخت ها و ظرفیت های مناسب ایجاد شده در دانشگاه علوم پزشکی گلستان قدردانی کرد.

مدیر فناوری اطلاعات و شبکه دولت استانداری گلستان ضمن ابراز امیدواری از همکاری دو سازمان در حوزه های مختلف فناوری اطلاعات بر انتقال تجارب و استفاده از ظرفیت ها تاکید کرد.

دفعات مشاهده: 167 بار   |   دفعات چاپ: 56 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

• كل کاربران ثبت شده: 2747 کاربر
  • کاربران حاضر در وبگاه: 0 کاربر
  • ميهمانان در حال بازديد: 96 کاربر
  • تمام بازديد‌ها: 11820859 بازدید
  • بازديد 24 ساعت قبل: 44386 بازدید

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به پایگاه خبری وب دا علوم پزشکی گلستان می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق