اخبار مجموعه فلسفی : برگزاری دوره باز آموزی طب کار در گرگان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۵/۲۹ |
دوره باز آموزی طب کار ویژه پزشکان ، طی پنج روز در مجموعه آموزش عالی شادروان فلسفی دانشگاه علوم پزشکی گلستان برگزار شد.
این دوره با محوریت اهداف افزایش آگاهی و دانش پزشکان و سایر گروههای هدف برنامه با معاینات سلامت شغلی و سیستم ثبت و گزارش دهی و همچنین آشنایی و باز آموزی عوامل ایجاد و راههای پیشگیری از بیماریهای اسکلتی عضلانی و آشنایی با مفاهیم ارگونومی در محیط کار با حضور پزشکانی از استان های کرمانشاه ، آذربایجان شرقی ، هرمزگان، خراسان رضوی ، سمنان بوشهر، تهران و ... به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی گلستان در سالن آمفی تئاتر مجموعه آموزشی شادروان فلسفی برگزار شد.
این دوره باز آموزی طب کار که با حضور اساتید مجرب از دانشگاه علوم پزشکی تهران و مشهد حضور داشتند
 موجبات کاربردی شدن
دوره را فراهم ساخت.

دفعات مشاهده: 77 بار   |   دفعات چاپ: 14 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

• كل کاربران ثبت شده: 2601 کاربر
  • کاربران حاضر در وبگاه: 1 کاربر
  • ميهمانان در حال بازديد: 145 کاربر
  • تمام بازديد‌ها: 8666839 بازدید
  • بازديد 24 ساعت قبل: 42650 بازدید

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به پایگاه خبری وب دا علوم پزشکی گلستان می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق