| تاریخ ارسال: 1397/4/30 |
ردیف |
عنوان طرح |
مجریان |
|
۱ |
جداسازی و شناسایی آغازگرهای لاکتیکی خمیرترش حاصل از آرد جو و ارزیابی ویژگیهای ضد میکروبی آنها |
علیرضا صادقی
|
|
۲ |
ارزیابی تاثیر تخمیر کنترل شده خمیرترش حاصل از آرد کامل گندم بر کاهش میزان اسید فیتیک نان تولیدی |
علیرضا صادقی
|
|
۳ |
بررسی فومونیزین و زیرالنئون در گندم های سیلوهای استان گلستان به روش الایزا |
فرهاد نیک نژاد
|
|
۴ |
بررسی خصوصیات و به کارگیری شربت سورگوم شیرین به عنوان شیرین کننده طبیعی مغذی در فراورده های آردی(بیسکویت و نان قندی |
جواد زنگانه
|
|
۵ |
بررسی تاثیر و بهینه سازی مصرف کودهای ریز مغذی سولفات آهن، روی و منگنز بر ویژگیهای تغذیهای و کیفیت نانوایی در رقم گندم مروارید |
جلال محمدزاده علیرضا قدس ولی
|
|
۶ |
جداسازی باکتریهای اسید لاکتیک غالب موجود در اوجی "یک حریره تخمیری مبتنی بر غلات" و ارزیابی خصوصیات ضد میکروبی آنها |
مجتبی رئیسی
|
|
۷ |
بررسی آلودگی میکروبی آرد های استان گلستان به کپک ومخمر ، شمارش کلی میکرواگانیسم و سالمونلا |
حسینعلی طبرسا |
|
۸ |
ارزیابی تاثیر گاز ازن بر ویژگی های کیفی انبار مانی گندم و برنج در استان گلستان |
علیرضا قدس ولی جلال محمدزاده
|
|
۹ |
ارزیابی تاثیر گاز ازن بر ویژگی های کیفی انبار مانی ذرت و جو در استان گلستان |
جلال محمدزاده علیرضا قدس ولی
|
|
۱۰ |
ارزیابی تاثیر تخمیر تصادفی و کنترل شده خمیرترشهای سبوس گندم و شلتوک برنج بر قابلیت تولید اگزوپلیساکاریدهای میکروبی در جدایههای لاکتیکی غالب و مطالعه خصوصیات کیفی نان حجیم تولیدی |
مرضیه حسینی نژاد
|
|
۱۱ |
ارزیابی تاثیر استفاده توام از پوره کدو سبز و خمیرترشهای سبوس برنج، سبوس گندم و آرد کامل جو بر ویژگیهای کیفی نان باگت |
علیرضا صادقی
|
|
۱۲ |
ارزیابی خواص ضد میکروبی و پروبیوتیکی جدایههای لاکتیکی غالب خمیرترشهای سبوس گندم و سبوس برنج |
علیرضا صادقی |
|
۱۳ |
شناسایی مولکولی باکتریهای اسید لاکتیک عمده جدا شده از ترخینه و یوسا و بررسی تاثیر آنها بر میزان آفلاتوکسین B۱، B۲،G۱ و G۲ |
مجتبی رئیسی
|
|
۱۴ |
ارزیابی تاثیر ضد میکروبی تابش مادون قرمز بر روی برخی از مهمترین شاخصهای میکروبی فراوردههای غلات |
علیرضا صادقی
|
|
۱۵ |
مقایسه اثرات آنتاگونیسمی باکتری¬های اسید لاکتیک جدا شده از بوزا "نوشیدنی تخمیری مبتنی بر غلات"، علیه چند سویه باکتریایی مقاوم به آنتی¬بیوتیک |
مجتبی رئیسی
|
|
۱۶ |
تاثیر استفاده از آرد لوبیا و نخود بر ویژگیهای کیفی آرد و نان بربری |
سید مهدی جعفری
|
|
۱۷ |
استفاده از کنسانتره پروتئینی بادام شیرین در فرمولاسیون کیک بدون گلوتن |
مهران اعلمی
|
|
۱۸ |
استفاده از کنسانتره پروتئینی بادام شیرین در فرمولاسیون کیک بدون گلوتن |
مهران اعلمی
|
|
۱۹ |
تهیه نانوالیاف بر پایه پروتئین آب پنیر حاوی اسانس نعناع فلفلی و مرزنجوش با استفاده از الکتروریسی و بررسی اثر ضد میکروبی آن |
دکترمجتبی رئیسی |
|
۲۰ |
بررسی اثر پوشش کربوکسی متیل سلولز حاوی اسانس های مرزنجوش و زنیان به شکل نانوامولسیون بر افزایش ماندگاری گوشت شترمرغ نگهداری شده در یخچال و بررسی رشد اشرشیاکلی تلقیح شده به آن |
دکترمجتبی رئیسی |
|
۲۱ |
بررسی ترکیبات شیمیایی و اثرات ضد باکتریایی و آنتی اکسیدانی اسانس های گیاهی بادیان رومی، بادرشبی، میخک و مریم گلی به شکل امولسیون و نانوامولسیون در شرایط آزمایشگاهی و سیستم مدل غذایی |
دکترمجتبی رئیسی |
|
۲۲ |
نانوریزپوشانی فیکوسیانین در نانولیپوزوم های پوشش داده شده با کیتوزان و ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی و آنتی اکسیدانی آنها |
دکتر عبدالخلیل آذری |
|
۲۳ |
کاربرد روش غیرتخریبی تصویربرداری فراطیفی در سنجش ویژگیهای بافتی پنیر موزارلای کم چرب |
دکتر طاهره جهانی |
|
۲۴ |
ارزیابی ویژگیهای ضدسرطانی و ضد توموری ترکیبات فنلی، کارتنوئیدی و پپتیدی نانو- و میکروانکپسولهشده در حاملهای بیوپلیمری و لیپیدی – فاز اول |
دکتروحید عرفانی مقدم |
|
۲۵ |
امکان سنجی تولید کیک فراسودمند بر پایه چاودار، شیر شتر ، استویا، دارچین و گیاه گالگا و انجام ارزیابی های حسی و آزمایشات بالینی بر روی بیماران دیابتی نوع دو |
دکترمهدی زاهدی |
|
۲۶ |
تاثیر نانو لیپوزوم های بارگذاری شده با عصاره جلبک |
دکتراسماعیل زنگانه |
|
۲۷ |
بررسی فعالیت ضد توموری اجزای استخراج شده از کفیر بر سلولهای سرطانی |
دکتر سید احمد سجادی |
|
۲۸ |
ارزیابی خصوصیات ضد سرطانی باکتری اسید لاکتیک پروبیوتیک منتخب جدا شده از بذر شاهی جوانه زده تخمیر شده به صورت ریزپوشانی شده با نایسین و زانتان |
دکترعلیرضا صادقی |
|
۲۹ |
جداسازی و شناسایی فلور باکتری های اسید لاکتیک (LAB) از خمیر ترش آرد کامل سورگوم (Sorghum bicolor) و بررسی قابلیت ضد قارچی آنها |
دکتر جلال احسانی |
|
۳۰ |
ارزیابی تاثیر افزودن عصاره و پودر عصاره مالت خشک شده به روش پاششی بر ویژگی¬های کیفی، قابلیت نگهداری و پارامترهای حسی نان قالبی |
دکتر مجتبی رئیسی |
|
۳۱ |
بررسی عوامل موثر بر مدیریت نگهداشت تجهیزات پزشکی مستقر در مراکز درمانی دانشگاه علوم پزشکی گلستان |
مهندس طیبه جهانی |
|
۳۲ |
فرمولاسیون فرآورده گیاهی حاوی میوه مورد و برگ بارهنگ کبیر در کنترل خونریزی شدید قاعدگی بر اساس منابع طب ایرانی |
دکتر مرضیه قرائتی |
|
۳۳ |
ارزیابی سمیت حاد عصاره میوه مورد و برگ بارهنگ کبیر در موش صحرایی نر |
دکتر معصومه خلیلی |
|
۳۴ |
جداسازی لاکتیک اسید باکتری های مولد باکتریوسین از گوشت مرغ و تعیین عملکرد باکتریوسین های آنها علیه باکتری های پاتوژن ناشی از مواد غذایی |
دکتر مجتبی رئیسی |
|
۳۵ |
استخراج مواد موثره موجود در گلبرگ زعفران کشت شده در استان گلستان و ارزیابی توان آنتی اکسیدانی و اثرات ترمیم آسیب عروقی آن ها |
دکتر مجتبی رئیسی |
|
۳۶ | بررسی قابلیت حذف فلزات سنگین و سموم توسط جدایه های لاکتیکی بدست آمده از خمیر ترش ارد گندم و برنج | دکتر جواد زنگانه | |
۳۷ | بررسی اثر ضد میکروبی اسانس بیدمشک بر علیه باکتری های شاخص عامل فساد و بیماری زای با منشا مواد غذایی | دکتر مجتبی رئیسی | |
۳۸ | بررسی اثر ضد میکروبی اسانس قدومه بر علیه باکتری های با منشا مواد غذایی | دکتر مجتبی رئیسی | |
۳۹ | بررسی رابطه میان متغیرهای چاقی و الگوی غذایی دریافتی با عارضه نفروپاتی دیابتی: مطالعه مورد- شاهدی | دکتر امید نیک پیام | |
۴۰ | بررسی تاثیر نانونیوزوم¬های حاوی پروتئین هیدرولیز شده حاصل از امعاء و احشا ماهی هوور مسقطی بر آپاپتوز سلول های سرطان پستان | دکتر وحید عرفانی مقدم |
دفعات مشاهده: 722 بار |
دفعات چاپ: 206 بار |
دفعات ارسال به دیگران: 0 بار |
0 نظر