اخبار : کمیته دانشگاهی مرگ مادر باردار دردانشگاه تشکیل شد

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۴/۲۰ |
پنجاه و ششمین کمیته دانشگاهی مرگ مادر باردار با موضوع بررسی 2 پرونده مرگ مادر با حضور رییس دانشگاه، معاونین، مدیران گروه تخصصی، مدیران شبکه ها و روسای بیمارستانها درسالن شهید آوینی دانشگاه برگزار شد.

دکتر فاضل رییس دانشگاه گفت: اجرای دستورالعملهای وزارتی ابلاغی از سوی دانشگاه و لزوم اجرای نظام سطح بندی بیمارستانها لازم و ضروری است.

همچنین از آمادگی بیمارستانها برای رزرو و تهیه فرآورده های خونی تاکید نمودند و مقرر گردید پرونده های مذکور جهت بررسی بیشتر به مراکز ذیصلاح استان ارسال گردد.

دکتر بدخشان معاون درمان دانشگاه بر اجرای کارگاه آموزشی درقالب عملی DRILL با حضور اساتید مجرب برای گروههای تخصصی زنان درسطح دانشگاه تاکید نمود.

دفعات مشاهده: 296 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

• كل کاربران ثبت شده: 1721 کاربر
  • کاربران حاضر در وبگاه: 0 کاربر
  • ميهمانان در حال بازديد: 38 کاربر
  • تمام بازديد‌ها: 30066650 بازدید
  • بازديد 24 ساعت قبل: 12074 بازدید

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به پایگاه خبری وب دا علوم پزشکی گلستان می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق