اخبار : نصب و راه اندازی دیزل ژنراتور برق اضطراری در دیتا سنتر دانشگاه

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۴/۱۹ |
مدیرآمار و فناوری اطلاعات دانشگاه از نصب و راه‌اندازی یک دستگاه دیزل ژنراتور جدید برق اضطراری با ظرفیت  KVA 145 در دیتاسنتر دانشگاه خبر داد.
محسن منصوری گفت: با حمایت معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، نصب و راه اندازی دیزل ژنراتور برای تامین برق ایمن و مداوم جهت سرویس دهی به تعداد 100  دستگاه سروردانشگاه، ممکن شد.
وی تصریح کرد: در مراحل طراحی و تکمیل دیتاسنتر از مهمترین و دقیق ترین قسمت های که می بایست به آن توجه ویژه ای نمود، منبع پایدار برق مصرفی تجهیزات مرتبط می باشد. همچنین مشخص نمودن دقیق مصارف رکها ، سیستمهای خنک کننده ، امنیتی و غیره جهت ارائه سرویسهای لازم بسیار ضروری می باشد.
وی افزود: با توجه به فرا رسیدن فصل گرما و و به تبع آن افزایش مصرف و  احتمال قطعی برق ، علاوه بر 3 دستگاه یو پی اس موجود در دیتاسنتر، این دیزل ژنراتور با هدف  تامین برق سرورهای دانشگاه در زمان قطع و یا اختلال شبکه سراسری برق اجرا شده است.
وی گفت: با راه اندازی این سیستم،  احتمال قطعی برق در دیتاسنتر به شدت کاهش یافته است.
 مدیر آمار و فناوری اطلاعات به عملکرد دیتا سنتر دانشگاه در یک سال گذشته اشاره کرد و گفت:  افزایش تعداد سرورها، بک آپ گیری مکانیزه، راه اندازی سیستم اعلام و اطفاء حریق، راه اندازی سیستم مانیتورینگ دما و فضا، از دیگر اقدامات مهم انجام گرفته در دیتا سنتر دانشگاه می باشد.

دفعات مشاهده: 112 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

• كل کاربران ثبت شده: 1614 کاربر
  • کاربران حاضر در وبگاه: 3 کاربر
  • ميهمانان در حال بازديد: 78 کاربر
  • تمام بازديد‌ها: 28309683 بازدید
  • بازديد 24 ساعت قبل: 32287 بازدید

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به پایگاه خبری وب دا علوم پزشکی گلستان می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق