اخبار : درسال96بیش از 2076 مورد نجات جان مادر باردار انجام شده است

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۴/۱۶ |
دکتر عباس بدخشان معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی گلستان درگفتگوی اختصاصی با وبدای دانشگاه گفت درسال 96 بیش از 2076 مورد نجات جان مادر باردارپرخطر داشته ایم که بیشترین آمار نجات با 1311 مورد در بیمارستان شهید صیاد شیرازی گرگان و 535 مورد دربیمارستان شهدای گنبد بوده است.
وی ضمن تقدیر از پزشکان و ماماها و تمامی دستندرکاران حوزه سلامت که دراین زمینه فعالیت می کنند گفت؛ بیماریهای قلبی، پره اکلامپسی و اکلامپسی از جمله اهم مواردی بوده که مادران باردار پر خطر را دراستان تهدید می کند.
وی از مادران باردار خواست با مراجعه به موقع به مراکز بهداشتی درمانی و انجام مراقبتهای پیش و حین بارداری از سلامت خود و نوزاد خود اطمینان حاصل نمایند.
دکتر بدخشان همچنین افزود با مداخلات صورت گرفته شاهد کاهش حدود 5 درصدی سزارین در استان بوده ایم و نکته جالب اینکه بیشتر کاهش موارد سزارین مربوط به زوج های جوان بوده است.
وی درپایان از افزایش تختهای زایمان بصورت اتاقهای مجهز تک نفره با امکان حضور همراه (LDR) دراستان خبرداد.

دفعات مشاهده: 83 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

• كل کاربران ثبت شده: 1614 کاربر
  • کاربران حاضر در وبگاه: 2 کاربر
  • ميهمانان در حال بازديد: 83 کاربر
  • تمام بازديد‌ها: 28309673 بازدید
  • بازديد 24 ساعت قبل: 32283 بازدید

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به پایگاه خبری وب دا علوم پزشکی گلستان می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق