برگشت به صفحه اول سایت برگشت به صفحه اول این زیربخش نقشه سایت بخش انگلیسی

زیربخش‌های پایگاه
بسیج جامعه پزشکی کشور

پایگاه اطلاع رسانی

:: آموزش عالی : افتتاح دفتر بسیج جامعه پزشکی مجموعه عالی فلسفی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۴/۱۶ |

همزمان با سالروز حمله ناوجنگی آمریکا به هواپیمای مسافربری جمهوری اسلامی ایران در سال 1367، دفتربسیج جامعه پزشکی در مجموعه آموزشی عالی فلسفی دانشگاه علوم پزشکی گلستان با حضور مسئول دفترنهاد، معاون فرهنگی دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه، مدیران کانون های بسیج اساتید و کارکنان، جمعی از اعضای هیئت علمی، روسای دانشکده ها و بسیجیان مجموعه آموزشی فلسفی افتتاح گردید.
جعفری مدیر کانون بسیج اساتید با تشریح اهم فعالیت های بسیج جامعه پزشکی گزارش مختصری از فعالیت های کانون بسیج اساتید ارائه نمودند.
همچنین حاج آقای آیتی معاون دفتر نهاد رهبری در دانشگاه مطالبی را در مورد شجره طیبه بسیج و خدمات آن به نظام مقدس جمهوری اسلامی بیان نمودند.
در ادامه اسلانی مدیر کانون بسیج شهید کاویانی دانشگاه نیز با بیان گزارشی از فعالیت های این کانون، از اساتید و اعضای هیئت علمی جهت همکاری های تخصصی و ارائه خدمات جهادی به مناطق محروم استان دعوت به همکاری نمودند.

در پایان این مراسم  دفتر بسیج جامعه پزشکی ، به منظور گسترش و اشاعه تفکر دینی، ایثار و شهادت و همچنین فرهنگ معنوی دفاع‌مقدس در بین اعضای هیئت علمی، پزشکان و همکاران  مجموعه آموزش عالی شادروان فلسفی افتتاح شد.

دفعات مشاهده: 113 بار   |   دفعات چاپ: 26 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

کانون بسیج شهید کاویانی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان گلستان
Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 55 queries by YEKTAWEB 3795