اخبار : آزمون کارشناسی ارشد رشته های پزشکی برگزار شد

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۴/۱۶ |
آزمون کارشناسی ارشد رشته های پزشکی در 39 رشته و 12 مجموعه از قبیل رشته پرستاری ، مامایی ، رشته های علوم آزمایشگاهی ، بهداشت محیط ، رشته های پیراپزشکی و... با حضور نماینده محترم سنجش آموزش پزشکی ، نماینده محترم حراست وزارت بهداشت ، دکتر حیدری مدیر تحصیلات تکمیلی و نماینده تام الاختیار دانشگاه و مدیر حوزه امتحانی – مدیر حوزه حراست و با همکاری کارکنان بخش های مختلف عوامل اجرای در مجموعه آموزش عالی شادروان فلسفی دانشگاه برگزار شد.
این آزمون در چهار نوبت صبح و عصر پنج شنبه و جمعه 14 ، 15 تیرماه همزمان با سراسر دانشگاههای علوم پزشکی کشور در دانشگاه علوم پزشکی گلستان نیز برگزار شد تعداد 1707 نفر داوطلبان این آزمون با هم به رقابت پرداختند.

دفعات مشاهده: 220 بار   |   دفعات چاپ: 15 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

• كل کاربران ثبت شده: 1614 کاربر
  • کاربران حاضر در وبگاه: 1 کاربر
  • ميهمانان در حال بازديد: 86 کاربر
  • تمام بازديد‌ها: 28309463 بازدید
  • بازديد 24 ساعت قبل: 32250 بازدید

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به پایگاه خبری وب دا علوم پزشکی گلستان می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق