صفحه اصلی::
لینک های مرتبط
وصیت نامه شهدا
وصیت شهدا

مطالب سایت را چگونه ارزیابی می کنید؟
بسیار خوب
خیلی ضعیف

:: اموردانشجویان شاهدوایثارگر : کسب موفقیتی دیگر توسط دانشجویان شاهدوایثارگر دانشگاه ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۴/۱۳ |
قبولی دانشجوی ایثارگر دانشگاه در مرحله اول آزمون انفرادی (غربالگری)
دهمین المپیاد علمی در منطقه یک آمایشی کشور از دانشگاه علوم پزشکی گلستان

بدینوسیله قبولی دانشجوی گرامی ایثارگر رشته پزشکی آقای کوروش قمصری از حیطه استدلال بالینی را در مرحله اول آزمون انفرادی(غربالگری) دهمین المپیاد علمی در مناطق ده گانه آمایشی و راه یافتن ایشان به مرحله کشوری(مرحله دوم-در مرداد ماه سال جاری) را به ایشان و جامعه دانشگاهی تبریک عرض نموده و موفقیت و سربلندی ایشان را در تمامی مراحل زندگی از خداوند منان آروزومندیم.
قابل ذکر است از دانشگاه علوم پزشکی گلستان یک نفر از حیطه استدلال بالینی و یک نفر از حیطه علوم پایه به مرحله کشوری راه یافته اند.

دفعات مشاهده: 111 بار   |   دفعات چاپ: 6 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

isar
وبسابت امور ایثارگران و امور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان گلستان