برگشت به صفحه اول سایت برگشت به صفحه اول این زیربخش نقشه سایت بخش انگلیسی
دفتر پژوهش در آموزش::
دفتر برنامه ریزی درسی::
دفتر ارزشیابی::
کمیته دانش پژوهی آموزشی::
دستیاران جدید الورود::
دفتر استعدادهای درخشان::
المپیاد علمی دانشجویی::
کمیته مشورتی دانشجویی::
جشنواره شهید مطهری::
همایش آموزش علوم پزشکی::
نوآوری های آموزش پزشکی (فرآیندهای آموزشی جشنواره شهید مطهری)::
واحد آموزش مجازی::
آیین نامه ها::
کتابخانه EDC::

کارگاه دستیاران بالینی جدیدالورود
:: آزمون کارشناسی ارشد سال 1397 ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۴/۲ |

AWT IMAGE قابل توجه متقاضیان استفاده از تسهیلات ادامه تحصیل  استعداد درخشان (با آزمون و بدون آزمون) در مقطع کارشناسی ارشد سال 96-97

AWT IMAGE شرایط و ضوابط مربوط به متقاضیان سهمیه استعداد درخشان (نامه شماره 501/628/د مورخ 1397/3/30) دانلود

AWT IMAGE زمان مراجعه دانشجویان به دفتر استعدادهای درخشان دانشگاه جهت ارائه مدارک و ثبت نام: از تاریخ 97/5/1 لغایت 97/5/14

AWT IMAGE متقاضیان با آزمون: بیش از 2 سال از زمان فارغ التحصیلی نگذشته باشد (شامل 10 درصد برتر فارغ التحصیلان از سال 1395 لغایت 97/5/31)

AWT IMAGE متقاضیان بدون آزمون: بیش از 1 سال از زمان فارغ التحصیلی نگذشته باشد (شامل فارغ التحصیلان از سال 96/5/30 لغایت 97/5/31)

آیین نامه و دستورالعمل های مرتبط:

AWT IMAGEآیین نامه: تسهیل ادامه تحصیل دانشجویان ممتاز و استعداد درخشان به مقاطع بالاتر به مقاطع بالاتر (جدول امتیازات مختص تسهیلات بدون آزمون )

AWT IMAGE دستورالعمل در خصوص تسهیلات ادامه تحصیل  (کارشناسی به کارشناسی ارشد)- تسهیلات بدون آزمون (نامه شماره1)

AWT IMAGE دستورالعمل در خصوص تسهیلات ادامه تحصیل  (کارشناسی به کارشناسی ارشد)- تسهیلات بدون آزمون (نامه شماره2)

AWT IMAGE جدول رشته های  همنام

آزمون کارشناسی ارشد سال 1397

AWT IMAGEاخبار و اطلاعیه های سال 1397 در سایت مرکز سنجش آموزش پزشکی

AWT IMAGE دفترچه راهنمای شرکت در آزمون ورودی دوره کارشناسی ارشد ناپیوسته رشته های گروه پزشکی سال 97

سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ

AWT IMAGE AWT IMAGE AWT IMAGE AWT IMAGE AWT IMAGE AWT IMAGE AWT IMAGE AWT IMAGE
Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 47 queries by YEKTAWEB 3731