صفحه اصلی::
شبکه بهداشت و درمان::
مرکز بهداشت شهرستان::
مراکز بهداشتی و درمانی::
فناوری اطلاعات و ارتباطات::
مجمع خیرین سلامت::
کانون بسیج جامعه پزشکی::
بایگانی اخبار::

زیربخش‌های پایگاه
آخرین مطالب بخش
:: گروه مدیریت مرکز بهداشت شهرستان در راستای مصوبات گروه مدیریت مرکز بهداشت استان
:: تبریک مدیریت شبکه بهداشت و درمان مراوه تپه به نیروهای 115 به مناسبت روز فوریت های پزشکی
:: جلسه هماهنگی برگزاری مراسم روز فوریتهای پزشکی در شهرستان مراوه تپه
:: برگزاری جلسه گروه مدیریت شهرستان مراوه تپه
:: تشکیل کمیته خرید تجهیزات مرکز بهداشت شهرستان مراوه تپه
:: تشکیل کمیته کاهش هزینه ها و صرفه جویی در شهرستان مراوه تپه
:: برگزاری کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان مراوه تپه
:: برگزاری مراسم جشن روز بهورز در مراوه تپه
:: برنامه های متنّوع هفته بدون دخانیات درمراوه تپه
:: پایش سرپرست شبکه بهداشت ازپایگاه ضمیمه
آیا از محتوای سایت رضایت دارید ؟
بله
خیر
نظری ندارم

سایت وزارتخانه وسازمانهای دولتی
:: صفحه اصلی : برنامه های متنّوع هفته بدون دخانیات درمراوه تپه ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۳/۱۳ |
هر ساله به مناسبت روز جهانی بدون دخانیات اقدامات و فعالیت های گسترده ای با همکاری ارگان های ذیربط در جهت کاهش مصرف دخانیات و ارتقاء سطح آگاهی عمومی به ویژه جوانان و نوجوانان نسبت به مضرات استعمال دخانیات انجام می پذیرد.
با توجه به اینکه کاهش مصرف دخانیات یکی از اهداف مهم توسعه پایدار می باشد و با توجه به اینکه صنعت دخانیات و محصولات تولیدی این صنعت با به مخاطره انداختن سلامت جسمی، اجتماعی و رفاه اقتصادی مردم، یکی از اصلی ترین عوامل تهدیدکننده توسعه پایدار به شمار می رود. سازمان جهانی بهداشت به مناسبت روز جهانی بدون دخانیات، شعار " دخانیات و بیماری قلبی " اعلام نموده است. بر همین اساس 5 تا 11 خرداد 1397 به عنوان هفته ملی بدون دخانیات با شعار ملی " قلیان، سمی برای سلامت خانواده" در نظر گرفته شده است. با توجه به اهمیت موضوع در کشور و شهرستان ها در هفته ملی بدون دخانیات اقداماتی نظیر تشکیل کمیته کنترل و کاهش دخانیات با حضور اعضاء ستاد کنترل و مبارزه با دخانیات شهرستان، برگزاری کلاس های آموزشی برای گروه هدف، برگزاری مسابقات نقاشی، بازدید های مشترک از مراکز عمده و خرده فروشی دخانیات، توزیع و نصب بنر و پوستر و پمفلت های آموزشی در مراکز بهداشتی و اماکن عمومی در سطح شهرستان مراوه تپه صورت گرفت.
دفعات مشاهده: 97 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 50 queries by YEKTAWEB 3752