صفحه اصلی::
لینک های مرتبط
وصیت نامه شهدا
وصیت شهدا

مطالب سایت را چگونه ارزیابی می کنید؟
بسیار خوب
خیلی ضعیف

:: اموردانشجویان شاهدوایثارگر : جلسه شورای اساتیدمشاور دانشکده بهداشت برگزارشد ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۳/۱۳ |

برگزاری دومین جلسه شورای اساتید مشاور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشکده بهداشت در نیمسال دوم تحصیلی 97-96

دومین جلسه شورای اساتید مشاور دانشجویان شاهدوایثارگر دانشکده بهداشت در نیمسال دوم تحصیلی97-96  روز شنبه12 خردادماه 1397 در دفتر ریاست  دانشکده و با حضور رییس دانشکده، دبیر ستادشاهدوایثارگر دانشگاه، معاون آموزشی دانشکده و استاد مشاور دانشجویان شاهدوایثارگر برگزار گردید. در این جلسه وضعیت آموزشی تمامی دانشجویان شاهدوایثارگر دانشکده در طی نیمسال جاری تحصیلی توسط استاد مشاور دانشجویان تشریح گردید. همچنین مقرر گردید کلاس تقویت بنیه علمی و رفع اشکال با نظر استادمشاور و تایید ستادشاهد برای دانشجویان از سوی آموزش دانشکده برگزار و گزارش آن به ستادشاهد دانشگاه ارسال گردد.

دفعات مشاهده: 39 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

isar
وبسابت امور ایثارگران و امور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان گلستان