برگشت به صفحه اول سایت برگشت به صفحه اول این زیربخش نقشه سایت بخش انگلیسی
دفتر برنامه ریزی درسی::
دفتر ارزشیابی::
دفتر استعدادهای درخشان::
کمیته دانش پژوهی آموزشی::
دستیاران جدید الورود::
المپیاد علمی دانشجویی::
کمیته دانشجویی::
واحد آموزش مجازی::
جشنواره آموزشی شهید مطهری و همایش آموزش علوم پزشکی::
آیین نامه ها::
کتابخانه EDC::
ثبت نام در کارگاه‌ها

جهت ثبت نام در کارگاه‌های توانمندسازی اساتید کلیک کنید.
افتخار آفرینی در المپیاد11

اسامی استعداد درخشان

:: برگزاری جلسات آموزشی حیطه استدلال بالینی دهمین المپیاد علمی برای تیم منتخب منطقه یک آمایشی به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی گلستان ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۳/۱۲ |
کلاس های گروه استدلال بالینی به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی گلستان در روزهای پنجشنبه و جمعه 10 و 11 خرداد در مرکز تحقیقات گوارش و کبد گلستان واقع در بیمارستان شهید صیاد شیرازی و با حضور سرکار خانم دکتر نفیسه عبدالهی (فوق تخصص روماتولوژی) مسئول حیطه استدلال، دکتر تقی امیریانی (فوق تخصص گوارش) و دکتر سیما بشارت سرپرست  سرپرست تیم المپیاد برگزار شد.

دفعات مشاهده: 99 بار   |   دفعات چاپ: 30 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

AWT IMAGE AWT IMAGE AWT IMAGE AWT IMAGE AWT IMAGE AWT IMAGE AWT IMAGE AWT IMAGE
Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 57 queries by YEKTAWEB 3877