اخبار : برگزاری سومین جلسه کمیته ساماندهی و نظارت بر خرید لوازم مصرفی غیرپزشکی دانشگاه

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۳/۹ |

برگزاری سومین جلسه کمیته ساماندهی و نظارت بر خرید لوازم مصرفی غیرپزشکی دانشگاه

در ابتدای جلسه روسای بیمارستانهای عضو کمیته و نمایندگان حوزه مالی دانشگاه بر اساس مصوبات جلسات قبل به بیان گزارشات خود در خصوص استانداردسازی 10 کالای پرمصرف غیرپزشکی پرداختند. در ادامه مقرر گردید کمیته­های متناظر در سطح تمامی بیمارستانها جهت تعیین نقطه سفارش و استاندارد سازی کالاهای پرمصرف تشکیل و فرآیند درخواست و تحویل اقلام مصرفی از انبار به بخش های بیمارستانی از طریق معاونت توسعه طراحی و ابلاغ گردد. همچنین در ادامه اعضا به بحث و تبادل نظر در خصوص چگونگی انجام سایر اقدامات مورد نیاز جهت استانداردسازی میزان مصرف  کالاها ی پر مصرف  پرداختند.

دفعات مشاهده: 263 بار   |   دفعات چاپ: 15 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی گلستان می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : مدیریت آمار و فناوری اطلاعات

Designed & Developed by : Golestan University of Medical Sciences