اخبار : اجرای طرح شهید رهنمون تیم کانون بسیج جامعه پزشکی شهید کاویانی دانشگاه در روستای سلیمان تپه گرگان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۲/۲۶ |
در راستای اجرای طرح شهید رهنمون تیم کانون بسیج جامعه پزشکی شهید کاویانی دانشگاه در روستای سلیمان تپه گرگان به ارائه خدمات بهداشتی و در مانی پرداخت.

در آستانه ماه مبارک رمضان و در راستای طرح شهید رهنمون تیم جهادگران سلامت کانون بسیج جامعه پزشکی شهید کاویانی دانشگاه در روستای سلیمان تپه گرگان به ارائه خدمات بهداشتی و در مانی پرداخت.

کانون بسیج جامعه پزشکی شهید کاویانی سازمان مرکزی دانشگاه به مناسبت حلول ماه مبارک رمضان و در راستای طرح شهید رهنمون متشکل از پزشک عمومی، ، پرستار ،  کارشناس مامائی ، تکنسین دارویی ،  بهورز ، کارشناس فرهنگی و  روانشناس  با هدف محرومیت زدائی و اثربخشی به ارتقاء سلامت جامعه ، تقویت معنویت و عواطف انسانی و کمک به بهداشت و درمان مناطق کم برخوردار به این منطقه اعزام نمود.

مدیر کانون بسیج جامعه پزشکی شهید کاویانی دانشگاه هدف از اجرای طرح ویزیت و تجویز داروی رایگان توسط تیم پزشکی را کمک به اقشار نیازمند جامعه که دسترسی آسان به خدمات بهداشتی و درمانی ندارند عنوان کرد و افزود: امیدواریم با اعزام تیم پزشکی به مناطق محروم هزینه های مردم و قشر ضعیف جامعه که اکثراً روستائیان می باشند را کاهش دهیم. ایشان در پایان از تیم پزشکی که بصورت داوطلبانه در این نقاط کم برخوردار به ارائه خدمت پرداختند تقدیر و تشکر نمود.

دفعات مشاهده: 234 بار   |   دفعات چاپ: 6 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

• كل کاربران ثبت شده: 1845 کاربر
  • کاربران حاضر در وبگاه: 0 کاربر
  • ميهمانان در حال بازديد: 33 کاربر
  • تمام بازديد‌ها: 30805251 بازدید
  • بازديد 24 ساعت قبل: 20444 بازدید

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به پایگاه خبری وب دا علوم پزشکی گلستان می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق