اطلاع رسانی آزمون استخدامی دانشگاه علوم پزشکی استان گلستان : آزمون استخدامی 1 دی ماه 96

اطلاع رسانی آزمون استخدامی 1 دی ماه 1396  دانشگاه علوم پزشکی استان گلستان

پذیرفته شدگان نهایی آزمون اول دی ماه 1396 مطابق لیست با در دست داشتن مدارک ذیل به مدیریت هسته گزینش دانشگاه به آدرس : گرگان - بلوار هیرکان  - سازمان مرکزی دانشگاه علوم پزشکی گلستان  مراجعه نمایند.

مدارک مورد نیاز :

1. فرم تکمیل شده مشخصات فردی
  2. اصل شناسنامه و تصویر تمام صفحات آن
  3. اصل کارت ملی / هوشمند به همراه تصویر آن
  4. سه قطعه عکس ۴*۳ پشت نویسی شده
  5. مدارک دال بر ایثارگری ( خانواده معظم شهدا، جانبازان، آزادگان، رزمندگان و اعضای نیروی مقاومت بسیج و ...)
  6. کپی مدرک تحصیلی (با ذکر معدل)
  7. اصل و تصویر کارت پایان خدمت وظیفه (ویژه برادران)

تذکر 1 :
با توجه به هماهنگی های بعمل آمده با مدیریت گزینش دانشگاه مدارک تعدادی از پذیرفته شدگان در گزینش موجود می باشد که نیازی به مراجعه مجدد این افراد نمی باشد، لذا فقط اسامی افرادی که در ستون مراجعه به گزینش جلوی اسامی آنها کلمه " دارد" درج گردیده است جهت تحویل مدارک از تاریخ شنبه 29 اردیبهشت لغایت چهارشنبه 2 خرداد 1397 مدیریت هسته گزینش دانشگاه مراجعه نمایند.

بدیهی است عدم مراجعه در زمان های اعلام شده به منزله انصراف بوده و متقاضیان حق هیچگونه اعتراضی را ندارند.

تذکر 2 :
در صورت اعتراض به نتیجه اعلام شده، حداکثر تا 10 روز پس از اعلام نتایج، درخواست خود را به اداره بازرسی دانشگاه علوم پزشکی ارائه نمائید.

دفعات مشاهده: 8261 بار   |   دفعات چاپ: 17 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی گلستان می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : مدیریت آمار و فناوری اطلاعات

Designed & Developed by : Golestan University of Medical Sciences