صفحه اصلی::
لینک های مرتبط
وصیت نامه شهدا
وصیت شهدا

مطالب سایت را چگونه ارزیابی می کنید؟
بسیار خوب
خیلی ضعیف

:: اموردانشجویان شاهدوایثارگر : دومین جشنواره کشوری آموزشی-تحصیلی جایزه ملی ایثار ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۲/۹ |
برگزاری مراسم دومین جشنواره آموزشی، تحصیلی جایزه ملی ایثار

دومین جشنواره آموزشی، تحصیلی جایزه ملی ایثار دانشجویان شاهد و ایثارگر برتر علمی صبح روز سه شنبه 4 اردیبهشت با حضور معاون اول محترم رییس جمهور، نماینده محترم ولی فقیه، معاون رییس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران، معاونین وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، آموزش پرورش و دانشگاه آزاد اسلامی، دانش­آموزان، دانشجویان و طلاب شاهد و ایثارگر در دانشکده تربیت بدنی دانشگاه تهران برگزار گردید.

در این مراسم که با حضور آقای دکتر امامی رضوی نماینده محترم وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، جناب آقای دکتر رحیمی مدیرکل شاهد و ایثارگر و مدیران ستادهای شاهد و ایثارگر دانشگاههای علوم پزشکی و خانواده­های دانشجویان شاهد و ایثارگر برگزار گردید که از تعداد 71 نفر برگزیدگان جشنواره آموزشی، تحصیلی جایزه ملی ایثار، تعداد 15 نفر دانشجویان شاهد و ایثارگر برتر علمی در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترای تخصصی ( Ph.D) هر کدام 2 نفر و مقطع دکترای حرفه­ای هر رشته 3 نفر مربوط به دانشگاههای علوم پزشکی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی حضور داشتند و جوایزی اهداء گردید.

به روایت تصویر:

دفعات مشاهده: 372 بار   |   دفعات چاپ: 8 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

isar
وبسابت امور ایثارگران و امور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان گلستان
Persian site map - English site map - Created in 0.08 seconds with 50 queries by YEKTAWEB 3752